Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suszarka Panasonic

Polecane posty

Gość gość

Który model suszarek do włosów z Panasonica polecacie? Moja siostra uparła się że ma być z tej firmy ale nie określiła modelu. Który polecacie ?

Gość gość
Każdy model jest dobry, ważne żeby miał program suszenia na zimno i dyfuzor. Panasonic ma dobre suszarki więc nie dziwi mnie to że siostra sie uparła :)

Gość gość
Ogólnie panasonic ma dobrej jakości suszarki osobiście mam EH-NA65-K825 . Może kosztuje troszkę więcej ale jest rewelacyjna.

Gość gość
Ostatnio kupiłam suszarkę rowenty. Popsuła mi się po dwóch tygodniach. System który był nawiewem zimnego powietrza nawiewał ciepłe. Nie wiem czy to wina modelu czy firmy. Teraz kupiłam właśnie panasonica, na razie działa , nie była droga, ma kilka bajerów ( dyfuzory, końcówko- kokówkę itp)

Gość gość
No wiadomo że Panasonic rozkłada Rowente na łopatki. Miałam tak kiedyś z sokowirówką, ta która mam do dziś własnie z Panasonica, dalej działa po 3 latach od zakupu a rowenta już dawno pewnie przerobiona na foliówki

Gość gość
Mam suszarke z Panasonica taką podstawową już od kilku dobrych lat i nie ma z nią żadnego problemu. Panasonic ma naprawdę dobre sprzęty.

Gość gość
no dobrze ale w czym ten Panasonic jest lepszy np od Rowenty, Phillipsa czy innych marek ?

Gość gość
no jak to czym, głównie rozmawiamy przecież o jakości... skoro suszarka panasonica wytrzymuje 3 lata i nadal ma sie dorbrze przy codziennym suszeniu, to chyba o czymś świadczey, prawda?