Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nayebie się i do niej zadzwonię z obcego nr.

Polecane posty

Gość gość
nigdy tego nie zrobisz tak jk napisłś... ja was facetów już bardzo dobrze znam ... jesteś i tak po mimo wszytko ...żałośni

Gość gość
18:12 Szkoda że dopiero teraz mi to mówisz. Już za późno, straciłem ją.

Gość gość
Zadzwoń jak jesteś trzeźwy, zrób to teraz, bo im dłużej czekasz tym potem będzie trudniej to zrobi! Może ona na to tylko czeka! :P Spróbuj, a zobaczysz, że nie pożałujesz :P

Gość gość
gość dziś i bardzo dobrze boś zwykła męska p***a ...pedzio

Gość gość
To forum jest chore, każdy każdego tutaj wyzywa :/

Gość gość
ale to prawda to zwykły pedzio i męska p***a co nie umiew zaden posob zawalczyć o kobietę ... nie móiąc już zebyja zdobyć ... męski cipki gwałca i preśladują bo mają małeiutkii nie wiedzą jako jest być facetm co ma mega sprzęt wponiach i rozkochać psychicznie, emocjonalniei i oczywiście fizycznie kobitę ... jak ten pedzio z nią nieuie bezpsredio normalnie zagadaci porozmawiac to j ięsuper kstra iese że ją ..."STRACIŁ..(taka jakby ten pedzio ją wogóle miał) ...IDIOTA

Gość gość
to zwykły pedzio i męska p***a co nie umie w zaden sposob zawalczyć o kobietę ... nie mówiąc już zeby ja zdobyć ... męski c*pki gwałca i preśladują bo mają małe fiutki i nie wiedzą jak to jest być facetm co ma mega sprzęt w sponiach i rozkochać po 1.psychicznie, 2. emocjonalniei i oczywiście po 3. fizycznie kobitę ... jak ten pedzio z nią nie umie bezpsrednio zagadac i normalnie z nią porozmawiac to ja się super ekstra ciesze że ją ..."STRACIŁ..(taka jakby ten pedzio ją kiedy kolwiek miał) ...IDIOTA

Gość gość
Nie byłem pewny czy coś do mnie czuje.

Gość gość
no to sie dowiedz.

Gość gość
19:08 Są w życiu różne sytuacje które komplikują możliwość wyznania uczuć. U mnie ich było w chuj.

Gość gość
Szczerze mówiąc pewnie kobieta coś czuje tylko czeka na Twój ruch być może nie chce się narzucać Tobie bo sama może myśleć ze wcale nia nie jesteś zainteresowany i sobie odpusci.

Gość gość
Ale masz racje byłem zwykłą pizdą i pedziem, ale to też z powodu mojego prawictwa.

Gość gość
jak facetowi podoba sie dziewczyna to powinien jej to powiedziec.

Gość gość
Zadzwoń teraz do niej, a zobaczysz, że dzisiejszy wieczór będzie dla Was wspaniały :) Zaryzykuj! I powodzenia od razu życzę :)

Gość gość
jak ja chciałam to się bał,jak zniknęłam to dzwonił w nocy pijany,i co?i nic,nie powinien był mi odmawiać skoro jednak chciał,zauroczenie mi przeszło i po zabawie,tym bardziej że na moich oczach zadawał się z inną ,nie ma potem zmiany zdania

Gość gość
A jak ma problemy i chce je najpierw rozwiązać ale zamiast tego popada w jeszcze większe problemy? Gdyby nie ten właśnie problem sto razy bym ją obrócił.. i dawno bym z nią był.

Gość gość
Skoro jak widzę szukasz tylko wymówki, aby nie zadzwonić to znaczy, że nigdy do niej nie zadzwonisz, bo zawsze będziesz szukał jakiejś wymówki na swoją obronę! :P

Gość gość
Dziwne bo nagle są problemy by jej wyznac uczucie , to nic dziwnego jak sobie Ciebie odpusci bo będzie myślała ze uganiasz się za innymi kobietami.

Gość gość
gość dziś bo tak robia męskie p**deczki i pedzie

Gość gość
Tylko chciałbym ja usłyszeć nie będę rozmawiać ani prześladować. Tylko tak żeby nie wiedziała że to ja.

Gość gość
"Ale masz racje byłem zwykłą pi**ą i pedziem, ale to też z powodu mojego prawictwa." .... no oczywisce ze mam racje ... toepracto nie tu nic do rzczy ... mek p***a z ciebie i nic więcej

Gość gość
A co ty taka agresywna?

Gość gość
Też słyszałam taki już gdzieś tekst no ze jak mu się podoba kobieta wtedy wszystko się wali ja natomiast uważam ze to jest zwykły pretekst po to by szukać nastepnej a nóż widelec może trafi się lepsza. Słusznie jest odpuscić niż czekać.

Gość gość
Ja ja wtedy kochalem ale nie chciałem z nia być. Chciałem wyzdrowieć i być kimś lepszym dla niej. No a teraz żałuję.

Gość gość
a potem bedziesz zalowal.

Gość gość
Autorze zamiast bawić się w podchody tonapisz do niej smsa skąd wiesz może ona na to właśnie czeka. Tylko Ty możesz na tym cierpieć

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
debil

Gość gość
Jakoś na imprezy chodziles i nie musiałes wyzdrowiec :-D

Gość gość
Dzwonić możesz ale cynaderkami, bo ją już dawno ktoś inny wali. Nie rób z siebie głupka.