Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózki z 2014 albo 2015 roku jakie sa najfajniejsze

Polecane posty

Gość gość

Jakie wg was nowości wśród wózków są godne uwagi? Doradźcie proszę co fajnego mogę obejrzeć

Gość gość
zobacz sobie nowe Graco model EVO XT - reklamują go jako wózek terenowy Ja się skusiłam i nie żałuję, wozek bardzo konkretny, masywny a lekki o duzych tez masywnych kołach, takich nie do zniszczenia bo ani się nie przebiją ani nie zetrą hamulce, amortyzacja, blokada skrętnych kół- wszytko działa sprawnie , zresztą sama zerknij

Gość mechaniczka
ten evo xt to dobry wybór , ma świetne opinie wśród mam jak się orientowałam , głównie chwalą te jego mocne koła i niezawodność nawet w trudniejszym terenie

Gość gość
roan teo- jeden z najlżejszych wózków wielofunkcyjnych, duży kosz na zakupy, regulowana rączka( i duża buda, bardzo praktyczna jak świeci słońce lub pada deszcz). Ja taki miałam i byłam bardzo zadowolona

Nowa kolekcja quinny jest warta zauważenia. Koleżanka ma od niedawna wózek i jest naprawdę zachwycona. Prosty w obsłudze i kolor super .

mam wozek Anex Sport 3 w 1, dla mnie on jest najfajniejszy. Wózek nie cięzki i ma fajny kolor, jest wygodny i bezpieczny, tkaniny nie blakna pod wpływem slonca oraz oddychania, niektorzy czesci wykonane z tkaniny, mozna sciagnac i wyprac.

Gość gość
INGLESINA CLASSICA BALESTRINO w kolorze Betula. Naprawdę fantastyczny wózek :) Mocno polecam :)

Gość gość
ja w 2014 kupiłam camerelo carera czy jakos tak i jak dla mnie rewelacyjny! teraz posłuży drugiemu dziecku :P

Gość gość
Ja mam Baby Design lupo comfort z tego roku. Kupiłam zachęcona licznymi pozytywnymi opiniami i jestem w 100% zadowolona. Wszystko jednak zależy od potrzeb, a ja szukałam w miarę nowocześnie wyglądającego wózka "terenowego". Wg mnie ten wózek łączy wygodę użytkowania tak dla dziecka jak i dla rodzica z fajnym wyglądem.

Gość gość
camarelo. duża buda, solidne koła, w miarę lekki.

Gość H helix
Ja kupiłam synkowi wózek Graco Evo XT 3w1. Maluszek ma dopiero 2 miesiące, więc na razie wypróbowaliśmy tylko gondolę i jestem bardzo zadowolona. Koła rzeczywiście dają radę po trudnej drodze. Niestety nasze ulice i chodniki to nie niemieckie autostrady, ale wózek super amortyzuje wstrząsy i mały się nie budzi nawet na najgorszych odcinkach. Po lesie nie jeździliśmy, więc nie wiem, jakby było w prawdziwym terenie, ale myślę, że nie byłoby źle. Super sprawą jest dla mnie duży koszyk. Mieszczę tam kocyk, dość objętościowy zestaw do przewijania malucha, trochę swoich szpargałów i zakupy z kilku sklepów :) Spacerówka czeka do wiosny, więc na razie się nie wypowiadam. Fotelik też fajny a przede wszystkim bardzo dobrze przeszedł testy zderzeniowe a to było dla mnie najważniejsze. Dodatkowy plus to możliwość wpięcia fotelika w stelaż wózka. Jeden minus to brak wersji kolorowych. Tylko czarny lub czarny z pomarańczowym. Moja ogólna ocena po 2 miesiącach użytkowania to 5.

Gość gość
bozzzze , te nowoczesne wózki to normalnie ohyda, patrzeć się nie chce. Nie ma jak klasyka, no ale dobra klasyka kosztuje....

Gość gość
Foppapedretti MYO TRONIC. Jestem bardzo zadowolona i mój maluszek również.

Gość gość
Mamy wózek Anex 3 w 1. Jestem bardzo zadowolona. Rączka ze skóry ekologicznej z regulacją wysokości, obrotowe koła przednie z możliwością blokady, rama wyposażona w dodatkowy system amortyzacji, regulacja zagłówka gondoli, ustawienie siedziska przodem lub tyłem do kierunku jazdy, regulowane oparcie i podnóżek w siedzisku spacerówki, zdejmowana, odchylana i regulowana barierka w siedzisku spacerówki, pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam!!!!

Gość gość
Też mam wózek Anex. Dla mnie on najfajniejszy!!!

Gość Wiktoria1685
Też wolę klasyczne formy, np. mojego Mistrala, którego wszędzie będę zachwalać, bo jest idealnym przykaldem, ze mozna polączyć klasykę ze współczesnym standardem. Nie lubię kosmicznych konstrukcji, gdzie nie wiadomo na czym trzyma się gondola, a dziecko zamontowane jest do jakiejś ciasnej kapsuły :)

Gość gość
Joolz day ,zadna ciasna kapsuła. Z drugiej ręki można taniej.

Gość gość
Joolz mam i jest super !!!! Budka mała ale reszta fantastyczna

Gość gość
Nowy wózeczek na polskim rynku Anex.

Gość gość
ja mam navingtona cadeta - dla mnie super

Gość gość
Teutonia Be You najlepszy wózek na świecie tylko cena może odstraszac ;)

Gość gość
Mamy wózek Anex Classic, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość gość
Inglesina Classica Balestrino :) Cudny, dwoje dzieci woziłam :)

Gość gość
jejuuu ale ten anex to nieładny :(

Gość gość
teutonia też brzydactwo w koszmarnej cenie

Gość gość
Moim zdaniem najfajniejszy Anex Sport :-)