Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lotta_Lilia

Zaręczyny

Polecane posty

Gość Lotta_Lilia

Witam! Postanowiłam napisać tutaj i poprosić o radę Was, drogie koleżanki, ponieważ zakładam, że macie więcej doświadczenia niż ja. Zgłaszam się do Was z dość nietypową sprawą. W grudniu ubiegłego roku mój chłopak mi się... ''oświadczył''. Siedzieliśmy w samochodzie, cichutko w radiu mruczał Modern Talking, a on jadł... kebaba. I nagle spojrzał na mnie, przełknął i zapytał: Czy wyjdziesz za mnie? Odpowiedziałam, że tak. Mówią, że miłość Ci wszystko wybaczy itd. Nawet pierścionka z odpustu nie było :C Było mi cholernie przykro, ale zrobiłam dobrą minę do złej gry nie chcąc go zranić. Cóż. Bywa. Problem tkwi jednak gdzie indziej. Mój chłopak/narzeczony nigdzie mnie nie zabiera (raz zabrał mnie do teatru i na kolacje). Nie jest romantyczny, a kwiaty to luksus zarezerwowany na moje urodziny i walentynki. Stwierdził, że w nadchodzące wakacje chce mi się oświadczyć... Ale ja nie wiem czy tego chcę. Kocham go, ale boję się, że drugiej klęski mogę nie przerwać. Co powinnam zrobić? Proszę Was o szczere odpowiedzi i mądre porady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować