Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SobiePisze

BeSlim3

Polecane posty

Gość SobiePisze

Czy ktoś to stosował? Ja zaczęłam dzisiaj i zobaczymy - oczywiście bez racjonalnej diety ani rusz, ale problem w tym, ze trudno mi wytrwać na MŻ i mam nadzieję, ze te tabsy mi pomogą. I proszę nie reklamować Slimcea, ani African Mango, ani innych - bo to nie ten watek, szanowni rekalmodawcy/sprzedawcy / naciągacze.

Gość SobiePisze
Hm, widzę, że nikt nie stosował. Trudno, to ja będę tym królikiem doświadczalnym. Drugi dzień już w sumie za mną, ale oczywiście za wsześnie, aby coś powiedzieć. Wczoraj zjadłam banana, pół kg truskawek, duży jogurt, miseczkę czereśni, sok marchwiowy - więcej mi się nie chciało, bo byłam objedzona jeszcze po wcześniejszym dniu. Dziś juz było więcej: - na śn. banan - II śn. jogurt + truskawki - obiad - pierogi ruskie w międzyczasie litr soku z marchewki kolacja - 25 dag truskawek, kilka orzechów włoskich, 2 suszone morele Przeszłam juz tyle diet, ze teraz nie zamierzam byc na żadnej konkretnej - po prostu MŻ, ale unikać słodyczy i nie jeść późnym wieczorem. W sumie wystarczy, ze nie będę się opychać do nieprzytomności, a już powinnam chudnąć :-) Waga wyjściowa to 66 kg.

Skoro Twoja idea to MŻ, to warto zadbać o bilansowanie diety i to powinno wystarczyć, do poprawy wagi, nawet jej spadku, ale właściwe proporcje musisz zachować. Klientom polecam dzienniczek diety w wersji online, gdzie jest już bilansowanie produktów.