Gość SobiePisze Napisano Czerwiec 18, 2015 Czy ktoś to stosował? Ja zaczęłam dzisiaj i zobaczymy - oczywiście bez racjonalnej diety ani rusz, ale problem w tym, ze trudno mi wytrwać na MŻ i mam nadzieję, ze te tabsy mi pomogą. I proszę nie reklamować Slimcea, ani African Mango, ani innych - bo to nie ten watek, szanowni rekalmodawcy/sprzedawcy / naciągacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SobiePisze Napisano Czerwiec 19, 2015 Hm, widzę, że nikt nie stosował. Trudno, to ja będę tym królikiem doświadczalnym. Drugi dzień już w sumie za mną, ale oczywiście za wsześnie, aby coś powiedzieć. Wczoraj zjadłam banana, pół kg truskawek, duży jogurt, miseczkę czereśni, sok marchwiowy - więcej mi się nie chciało, bo byłam objedzona jeszcze po wcześniejszym dniu. Dziś juz było więcej: - na śn. banan - II śn. jogurt + truskawki - obiad - pierogi ruskie w międzyczasie litr soku z marchewki kolacja - 25 dag truskawek, kilka orzechów włoskich, 2 suszone morele Przeszłam juz tyle diet, ze teraz nie zamierzam byc na żadnej konkretnej - po prostu MŻ, ale unikać słodyczy i nie jeść późnym wieczorem. W sumie wystarczy, ze nie będę się opychać do nieprzytomności, a już powinnam chudnąć :-) Waga wyjściowa to 66 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_Dietomat 0 Napisano Czerwiec 22, 2015 Skoro Twoja idea to MŻ, to warto zadbać o bilansowanie diety i to powinno wystarczyć, do poprawy wagi, nawet jej spadku, ale właściwe proporcje musisz zachować. Klientom polecam dzienniczek diety w wersji online, gdzie jest już bilansowanie produktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach