Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znaleziono ciało zaginionej oli..masakra jakas..miala wszystko..czemu to zrobila

Polecane posty

Gość gość

ola maliszewska...jej ojciec to wielka szycha..i ma wysokiekierownicze stanowisko w departamencie farmacji... ona miala bronic magistra z farmacji..masakra byla przepiekna i bogata....co sie stalo..?pisze tu bo jestem w szoku...znalam ją..zawsze usmiechnieta....wspaniala...dobrze jej szlo na studiach.:( popelnila ponoc samobojstwo...a ciala nie da sie zidentyfikowac..:(w takim stanie je znaleziono..

Gość gość
miała wszystko i tu problem

Gość uczucia wewnątrz nas
miała wszystko materialne i nic niematerialne, smutne

Gość gość
smutne nie bardzo. ciekawe może. czy ma to znaczenie- nie ma

Gość gość
przepiekna?z ktorej strony?

Gość gość
jak ktoś ma depresję,dołek,to akurat to ,że ma wszystko nie ma żadnego znaczenia,tak czy siak szkoda młodej dziewczyny jeśli popełniła samobójstwo,szkoda,że ktoś jej nie pomógł..wcześniej

Gość gość
"pisała właśnie pracę magisterską" , "była z chłopakiem 4 lata, wiązała z nim przyszłość" "miała 25 lat" - myślę, że to te 3 czynniki, a jeszcze fakt, że studiowała farmację a ktoś z jej rodziców był wykształcony w tym kierunku? widzę tu dużą presję rodziny, wszystko musiało iść gładko, a może ona tego nie chciała? może miała dość związku? a pisanie pracy mgr może naprawdę przytłoczyć, dobić, wiem coś o tym, wyłam i nie spałam po nocach gdy pisałam moją, najgorszy czas w moim życiu

Gość gość
Ale jak ktoś brzydki z biednej rodziny się zabije to macie to gdzieś. Ale nad nią będziecie się teraz zachwycać? Bo ona piekna i bogata. To żal. Ale jak biedne dzieci przymierają z głodu to dobrze?

Gość gość
Ale jak biedne dzieci przymierają z głodu to dobrze? -- a kto kazał się rozmnażać biednym rodzicom? to oni odpowiadają za taki stan rzeczy, a nie my

Gość gość
Nam sie może wydawać, ze miała wszystko, ale jak było naprawdę tego nie wiemy, czy miała jakieś problemy osobiste, zdrowotne, może depresje itd to wiedza tylko osoby ktore ja znaly,albo ona sama najlepiej to wiedziala

Gość gość
Zapewniam cie ze ja sie nie rozczulam !nak wiele dziewczyn tu! Masz racje mowiac ze ludzie rozczulaja sie nad smiercia .zadaja pytania dlaczego ,lo co; to i tak nie ma znaczenia ale nad bieda i krzywda ludzi przechodza obojetnie! Ja nie wiem co to za dziewczyna !ale odczuwa oczywiscie smutek Jej juz nikt nie pomoze ale rozejrzyjcie sie wokol sa ludzie ktorzy potrzebuja waszej uwagi!

Gość gość
wiem ze chłopaka chciała zostawic.... wiec tutaj jest problem ktos tego dokonał...

Gość gość
a skąd to wiesz? jeśli to prawda to myślę, że mogło być przyczyną, rodzina już się do niego przyzwyczaiła, może nawet planowali ślub, już w tym momencie mieszkali razem, kogo by to nie przytłoczyło?