Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

minetka

Polecane posty

Gość gość2

Ktoras chetna na pogaduchy erotyczne?')

Gość gość
Minetka jest dobra na wszystko, gorzej gdy pachnie brzydko. Gdy rybami zalatuje, to wymioty wywołuje.

Gość gość2
Hee no cos w tym jest ale bardziej chodzilo mi to taka po kąpieli a moe sprzed dwóch dni zapocona:p

Gość gość
Każda kiedyś była w kąpieli, od niedzieli do niedzieli. Poniedziałek fajna sprawa lecz już w środę trudna rada, a już w piątek śmierdzi tak, że powąchasz i padasz jak martwy ptak.

Gość gość
Chyba bardzo śmierdziało, że aż spać ci się zachciało?

Zaczekajcie kobiety.. przecież żadne psitki czy skarpety nie śmierdzą tak okrutnie jak nasze naplety ?

Gość gość
Tak rację masz, mój Panie twój naplet śmierdzi niesłychanie. Cóż skarpety, cóż piczusia lepiej spójrzcie na fallusa. Naplet w górę, naplet w dół i ze smrodu pada szczur.

Gość gość
Czy minetka, czy lodziczek, straszny smród z tych waszych piczek. Umyj cipke, umyj ptaszka, może będzie dziś igraszka. Cipka pachnie, fiutek stoi, już gotowe do swawoli.

Gość gość
Moj robi minetke zaczynajac seks i czesto mam przy niej wytrysl i spija tak jak ja polykam przyt lodziku.Nie mielismy innych partnerow w swoim zyciu.Zawsze higiena i prysznic przed seksem.Do tego smak nektaru przy wytryskach zalezy od tego co jemy i pijemy.