Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam które mają córki o imieniu Aleksandra

Polecane posty

Gość gość

jakie są Wasze córeczki?

Gość gość
ja mam 7 miesieczna Aleksandre tylko nie wiem czemu ma sluzyc twoje pytanie

Gość gość
Puszczalskie.

Gość gość
a jakie to ma znaczenie? przeciez imie o niczym nie swiadczy-zwlaszcza o charakterze:/

Gość gość
już tłumaczę:) na początku mojej ciąży starsza córka zdecydowała że siostra będzie się nazywać Ola. Wcześniej nie myślałam o tym imieniu ale jest ładne i pełne imię i zdrobnienie więc nie oponowałam. Teraz się odmieniło i mąż z córką zaczynają mówić o innych imionach co mnie denerwuje bo juz się przyzwyczaiłam. Zaczęłam ostatnio czytać o charakterach osób o danym imieniu i wychodzi na to, że Ole są żywe, nadpobudliwe, uparte i takie tam. I jestem ciekawa opinii z pierwszej ręki czyli mam .

Gość gość
ja mam syna Aleksandra - Olka Olek - częściej używamy tego imienia wcześniej mi się nie podobało, chciałam mężowi wybić ten pomysł z głowy ale uparł się i zostało a dziś nie wyobrażam sobie innego imienia :)

Gość gość
Po pierwsze to bez sensu, że pozwalasz dziecku decydować o czymś takim, po drugie imię nie wpływa na rozwój dziecka a po trzecie moja 8letnia Ola jest cicha, skromna i bardzo troskliwa.

Gość gość
to nie jest tak że pozwalam decydować, sama zapytałam jak myśli jakie imię jej się podoba a ona bez zastanowienia powiedziała Ola! i nie zmieniała co chwilę zdania. Mi się to imię podoba, mężowi też. Jakby powiedziała imię które by mi się nie podobało to szukalibyśmy dalej. A tak nawet poczułam ulgę bo przy pierwszej córce jeszcze w szpitalu do końca nie byłam zdecydowana

Gość gość
Nieśmiała niestety

Gość gość
W domu to straszny uparciuch potrafi zameczyc. Twardo stawia na swoim. Pozytywnie r*******a :-) poprostu szalonabardzo wesola W kontaktach z ludzmi grzeczna, nigdy wstydu nie narobi potrafi sie zachowac. Bardzo kolezenska i troskliwa. Ma 11 lat. Nie zamienila bym tego imienis

Gość gość
Znam Ole jest taka jak z opisu który czytałaś.istna szalona,żywa,wszędzie jej pełno,odważna,stawia na swoim,przebojowa.