Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba jakimś medium

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ogladam jakiś film, czy serial, potrafię przewidzieć, co powie bohater :O np jest jakaś scenka, ktoś rozmawia ze sobą, nagle jest cisza a ja w głowie słyszę, co ktoś odpowie. I po chwili bohater mówi dokładnie to samo! Wczoraj oglądałam serial i pokłóciła się w nim parka, nagle nastała cisza, a ja sobie pomyślałam "jak wrócę, ma cię tu nie być". I po kilku sekundach kobieta powiedziała dokładnie to samo :O macie też tak? Ja mam tak coraz częściej. Jak to w ogóle nazwać? Intuicja, prawo przyciagania, co to jest?

Gość gość
Dowód że czas nie istnieje :)

Gość gość
Widocznie oglądasz takie ambitne filmy i seriale,że są do przewidzenia na 10 odcinków w przód...

Gość gość
Dokladnie. Duza czesc komunikacji jest schematyczna, wiec jak widac nie wychodzisz poza pewne ramki. Jak ktos mowi dzien dobry tez mozna przewidziec, co druga osoba mu odpowie.

Gość gość
Ja mam jeszcze lepiej np biorę telefon do reki bo chce do kogos zadzwonic i w tej sekundzie ktoś dzwoni albo pomysle o kimś kogo dawno nie widziałam to go spotykam, wczoraj np jechałam autobusem pomyślałam o koniach że miałam się zapisać, za sekundę widzę konia na łącę i mogłabym tak wiele wymieniać, poza tym czesto sprawdzaja mi sie tez sny

Gość gość
To ty chyba bogiem jesteś - co pomyślisz to sie dzieje :) Co chcesz na ofiarę? Flaki czy podroby?

Gość gość
Np nie zapomnę jak śnił mi się stłuczony wazon, sprawdziłam w senniku, że to oznacza rozstanie z osoba którą się kochało. Zapomniałam o tym śnie, za tydzień rozstałam się z facetem z ktorym byłam pół roku. Następny sen to śniło mi się, że ktoś próbuje zwrocic swoja uwage na mnie, okazało się, ze były się próbował odzywać po jakiś 2 tyg milczenia nagle i akurat po tym snie. Albo, że latam i spadam na ziemię bo oznaczało, że mi się coś nie uda. I faktycznie się nie udało chociaż były duże szanse... I mogłabym tak wymieniać... Albo raz jechałam na egzamin i w autobusie zaczęłam myśleć o jednym z pytań których nie umiałam, a łacznie było takich dużo, ale pomyslałam o akurat tym. Przeczytałam je wiec i oczywiscie dostałam takie na egzaminie. Potrafi to ktos wytlumaczyc? Bo ja nie. Ale świadomie jak chce coś przewidziec to nie potrafie, czasem poprostu nagle o czyms pomysle, albo mi sie przysni, jakby mi ktos powiedział żebym przepowiadziala mu przyszlosc to bym nie potrafila

Gość gość
Masz dar , musisz go rozwijać .

Gość gość
gość z 10.26 Jakbym o sobie czytała :)

Gość gość
Ja też tak raz miałam przed egzaminem, nie umiałam kilku pytań, ale w dzien egzaminu z rana pomyślałam sobie o jednym z nich. Juz musiałam wyjsć z domu, więc zrobiłam foto notatkom z tego tematu i poczytałam je w drodze na uczelnię.. i to pytanie było na examie

Gość gość
A mi sie śniło złoto - na drugi dzień wyje..łem sie w błoto Przypaliłem kotleta - sąsiadowi chałupa sie spaliła. Żeberka z grila mi upadły na ziemię - na drugiej wsi komuś krowa uciekła...... PRZYPADEK??

Gość gość
tylko ten dar mi nic nie daje bo jak chcę coś przewidzieć np w tej chwili to nie potrafie :D te sny ,ktore sie sprawdzają itd są nieswiadomie zupełnie, jak chce żeby mi się coś przysniło to mi się właśnie nie przyśni. Ale to napewno nie są przypadki bo bardzo często tak mam, a znaczenie snów mi się sprawdza prawie zawsze

Gość gość
I w ogóle mam bardzo silną intuicję, potrafię wyczuć, ze coś się tam stanie, ale to są raczej drobne sprawy. Potrafię też wyczuć, co ktoś o mnie myśli, czy mnie lubi czy nie, a także relacje pomiędzy innymi ludźmi :)

Gość gość
A mi się ten dar przydaje. Jak kogoś nie lubie - to pier..lne żeberkami o glebe, i gościowi krowa sp..la do lasu. We wsi sie mnie boją :D

Gość miła jak zawsze
Nie jestes medium. W filmach gadaja ciagle to samo;] To jak z piosenka disco polo słyszy sie ja pierwszy raz a zna sie tekst:D