Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25LATKKKKAAA zagubiona

co zrobic w mojej sytuacji jak i na co przekwalifikowac sie?

Polecane posty

Gość 25LATKKKKAAA zagubiona

co zrobic w mojej sytuacji jak i na co przekwalifikowac sie?

Gość gość
jestem na ostatnim roku studiow magisterskich. Kierunek to ekonomia. Mam specjalnosc z licencjatu finanse i bankowosc a teraz z magisterki finanse publiczne. Nie wiem jednak czy to jest to co chcę robic w zyciu. Na studiach nie uczą np zastosowania programów ksiegowych, wiec balabym sie isc do pracy jako ksiegowa gdyz zawsze chca kogos z doswiadczeniem. Mam tez tytul technika hotelarstwa. Mysle nad jakims kursem dzieki ktoremu moglabym zdobyc nowe umiejetnosci. Co radzicie? Co warto zrobic? Powiem wam ze zaluje ze nie poszlam na filologie angielska kocham uczyc sie jezykow obcych ale zaprzepascilam to i poszlam na te durna ekonomie.

Gość gość
skończ te studia. Obsługa programu księgowego nie jest skomplikowana, nauczyć się w pracy

Gość Anka Klamka
Dokładnie i niestety, ale dziś ciężko stwierdzić co tak naprawdę się przyda... sama kończyłam coaching w organizacji: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzadzanie-ii-stopnia/coaching-i-mentoring-w-organizacji,2,2,5634,54,4269 i każdy gdy słyszał o tym, załamywał ręce, co ja będę po tym robić, ale pracuję jako menedżer w firmie ;p Na studiach poznałam istotę i zasady coachingu biznesowego, zawodowego i tzw. life-coachingu, potrafię przeprowadzić sesje coachingowe i mentoringowe stosując właściwe narzędzia pracy, rozpoznawać cele klientów i radzić sobie z nimi w trudnych sytuacjach :)