Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam wpisać w cv? pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

wiem, że nie ten dział, ale ja tu najczesciej bywam :) otóż sprawa wygląda tak, od 2009 roku pracuję w jednej firmie, nie będe tu sie rozdrabniać, więc w skrócie napisze że pracuje w biurze. Od 2009 byłam referentem, od 2014 zastepca kierownika działu, jak to wpisac w cv: 2009-2014 firma XY - referent 2014- aktualnie firma XY - z-ca kier. działu CZY 2009 - aktualnie firma XY - zc-a kier z tego co wiem to na swiadecwtie pracy nie bedzie rozdzielenia, tylko bede miala ostatnie stanowisko wpisane, wiec bedzie wynikało z tego że od 2009 jestem kier., jak myślicie?

Gość gość
Po pierwsze stosuje się odwrotną chronologię, czyli 2014 - do nadal - zastępca 2009- 2014 - referent. Ta sama zasada tyczy się wykształcenia i przebytych kursów.

Gość gość
Po drugie rozdziela się i pod każdą pozycją wpisuje krótko od myślnika jakie były Twoje główne obowiązki.

Gość gość
dwa ostatnie posty - racja, to właściwe zapisy. a w świadectwie pracy będziesz miała rozróżnienie, jakie stanowiska w jakich latach zajmowałaś.

Gość gość
nie "do nadal" tylko np. "2009 - obecnie". Z resztą się zgadzam.

Gość gość
Zgadzam się, że tak to się pisze. No chyba że na starcie chcesz nowego pracodawcę w penisa robić.

Gość gość
Wszystko racja :) a z tym nadal / aktualnie / obecnie to chyba dowolnie można

Gość gość
czyli rozdzielam, dzięki :)