Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pjaccob malpka gmail com

38 latek i nastolatka

Polecane posty

Jestem atrakcyjnym zadbanym 38-latkiem. Zawsze elegancko ubrany, garnitury itd. Kobiety się za mną oglądają. Mam udane życie erotyczne. Co prawda spotykałem się już z dwiema kobietami podczas mojego małżeństwa, ale w ostatnich latach nie myślałem o kolejnym skoku w bok. Jednakże ostatnio moją uwagę zwracają nastoletnie dziewczyny. Bardzo mnie pociągają. Co więcej jest taka dziewczyna w kawiarence w moim biurowcu w Warszawie, ok. 18-19 lat, która zaczęła ze mna flirtować. Widzę, że jest zainteresowana moja osobą. Miłe teksty podczas obsługi, uśmiech, puszczenie oka, namalowany całusek na kubku itp. Ja zawsze jestem miły i uśmiechnięty dla niej. Wczoraj popołudniu, gdy już była na zmianie tylko z koleżanką i nie było klientów, podszedłem kupić kawę (czasami zostaję w biurze do późna). Podczas przygotowywania kawy ona dyskretnie, ale nie ukrywając tego przede mną napisała na dole kubka swój numer telefonu oraz tekst "chcesz mnie? jestem wygłodniała". Zastanawiam się, czy w to wejść. To młoda dziewczyna. Pewnie jeszcze mało doświadczona w łóżku. Nie zna swojego ciała, reakcji itd. Ja lubię kobiety wiedzące czego chcą. Lubię bardzo długie zbliżenia. Kilka finałów partnerki i moich podczas zbliżenia. Lubię długo pieścić partnerkę. Lubie sex oralny, klasyczny, analny. Idąc z nią do łózka obawiam się rozczarowania, zarówno jej jak i mojego. Obawiam się, że może uznać mnie za dziwaka, czy tez dewianta... Co o tym sądzicie?

Gość gość
A 27 LATKA ZA STARA JA JESTEM CHETNA:)

Gość Bronia z Podlasia
Mam 46 lat, ale zadbana, chętny?

Gość Klemens z Ustki
Mam 18 lat, zainteresowany? Daj maila, to się spotkamy na małe bara-bara

Gość Bronia z Podlasia
Dlaczego milczysz? Coś nie tak?

Gość gość
Mam 19 lat i chyba bym się porzygała gdybym miała iść do lóżka z facetem w Twoim wieku :o Już na samą myśl robi mi się niedobrze. Jakbyś miał 30 lat to jeszcze jakoś można byłoby to zaakceptować, ale Tobie praktycznie stuknęła już czterdziestka... nie wyobrażam sobie tego.

Gość Bronia z Podlasia
Prosze autorze odezwij się, może i jestem stara ale jara !

Gość Bronia z Podlasia
Też jestem wygłodniała, napisze ci to na kubku, co ty na to?

Gość gość
Bronia, o buziaczku nie zapomnij :)

Gość 11 Marek
Bronia napisz do mnie ,tez jestem z Podlasia

Gość Bronia z Podlasia
Nie Marku, ja tutaj jestem dla Autora tematu. Mam śliczny kubeczek z Ikea, aż się prosi by coś na nim napisać

Gość 11 Marek
Bronia jak Ty zasadnicza,ha, ha.

Dziękuję 19-letniej koleżance za rzeczową odpowiedź. Doceniam szczerość. Brałem pod uwagę fakt, że taka może być reakcja, pomimo tego, że mam atrakcyjne ciało. Jednakże to nie ja namawiam dziewczynę z kawiarenki, a ona mnie. Generalnie to czy 30-sto kilkuletni mężczyźni mogą pociągać nastoletnie czy też 20-letnie dziewczyny? Moj email jest podany w moim pseudonimie. W jednym miejscu wystarczy zamienic napis na @, a w innym dodac kropke.

Gość Bronia z Podlasia
Podniecasz się pisząc o tym? Mniam, mniam. Odezwij się.

Gość gość
Liczysz na szczegółową odpowiedź ? Jeden lubi piwo a drugi wódkę. Jedne wolą starszych, inne młodszych. Jedne lubią facetów na stanowiskach bo jara je to, inne wolą dresiarzy...

Gość Bronia z Podlasia
Ja nie lubię dresiarzy, alkohol to i owszem. Lubie ładne ciała, owłosione klaty. Kasę mam też, nie jestem pijawką.

Gość gość
Ja myślę, że taki facet może byc bardzo fascynujący dla młodziutkiej kobiety. Ale musi być zadbany, szarmancki, mieć odpowiednie stanowisko, dobrze zarabiać itp.

Gość gość
Ja nie jestem młodziutka i chętnie nawiążę kontakt z autorem, ale on milczy cholercia :(

Gość Bronia z Podlasia
To ja pisałam

Gość gość
nie che ci się stary dziadu wydać na prostytutkę?

Gość Manuka
38 lat stary dziad? Mój facet ma 37 lat, 193cm wzrostu, ciało jak z Man Health i niejedna smarkula się za nim ogląda. Tylko ślepe, ledwo co rozdziewiczone małotaty zaspokoi 2 minutowy seks jaki serwują im smarkacze i rozmowy o grach komputerowych przy piwie :D

Gość gość
Mam 19 lat i mam partnera, który jest zaraz po 40 stce. Wcześniej miałam 3 chłopaków. Jeden rówieśnik, jeden 21, kolejny 26 lat. Z tymi ostatnimi byłam po około roku czasu. O sprawach łózkowych każdy z nich mógł gadac godzinami, ale w łóżku byli krótkodystansowcami. Najdłuższy sex jaki z nimi miałam nie przekraczał 30-40 minut. Z obecnym partnerem sex uprawiam godzinami. On jest mistrzem. Zdarza się, że podczas jednego wieczora z nim miewam 5-6 orgazmów, a on 2-3, ale jego penis jest prawie cały czas sztywny. Jak wracam do domu to na chyboczących nogach. W nocy jak pomyślę o naszych spotkaniach, to od razu robię się mokra, ale nie mam już siły na zabawę ze sobą. Uwielbiam to. Według mnie faceci 40-letni są odjazdowi. Oczywiście pewnie są też i fajtłapy, ale oni mają większe doświadczenie i wogóle. Do tego nasze spotkania zawsze odbywaję się w eleganckich nastrojowych miejscach. A z poprzednimi to nie chcę nawet porównywać. Wyrwij ją i pokaż co potrafisz. Jestem pewna, że będzie w siódmym niebie :-).

Gość gość
Jezeli jestes przystojny to poleci na ciebie i nic jej nie bedzie przeszkadzac LOL

Gość gość
Zastanów się czy warto zajmować się siksą. Weź sobie lepiej jakąś dwudziestoparo latkę. Takie już więcej wiedzą o życiu i znaja się więcej na sexie. Ja próbowałem z małolatą. Strata czasu. Wierz mi.

Gość gość
Mi w wieku 19 lat na pewno nie podobali się faceci przed 40. Teraz jak mam 29 to co innego. Możesz spróbować i się przekonac. Wydaje mi się (bazując na własnym doświadczeniu) ze w tak młodym wieku kobieta ma małe poczucie własnego ciała. Niby wie co i jak ale seks w tym wieku jest bardzo mało satysfakcjonujący w porównaniu to tego co mam teraz. Daj znać czy jest tak jak mówię; )

Gość gość
Mam 20 lat i od roku mieszkam z 50 letnim mężczyzną, takim przez duże M. Różnie bywa, dla jest ideałem.

Gość 11 Marek
Bronia , nie broń się ,a nawet atakuj

Gość gość
Dziadku chcala sie posmiac z ciebie jaka jestes fujara.Jestes zadnany dobrze ubrany i nic wiecej.

Gość gość
gość wczoraj Mam 19 lat i chyba bym się porzygała gdybym miała iść do lóżka z facetem w Twoim wieku pechowiec.gif Już na samą myśl robi mi się niedobrze. Jakbyś miał 30 lat to jeszcze jakoś można byłoby to zaakceptować, ale Tobie praktycznie stuknęła już czterdziestka... nie wyobrażam sobie tego. x Brad pitt ma w tej chwili bodajże 52 a smarkule wyją do księżyca żeby chociaż do buzi mu wziąć. Nie jest więc przeszkodą żaden wiek tylko brak kasy i sławy na przykład. Nie wiem ile ma lat ten pirat z karaibów ale wczoraj został tutaj na jednym temacie wręcz za ideał. Domyślam się że także nie z powodu walorów estetycznych ani z powodu dopasowania wiekowego. Podobnie rzecz sie ma gdy chodzi o jakieś ,,gwiazdy'' sceny muzycznej. Ja wiem że jest niewielka liczba młodych na tyle mądrych dziewczyn by nie widzieć w jakimś nieznanym sobie facecie spełnienia wszelkiego szczęścia ale tych mądrych nie jest zapewne nawet dziesięć procent. Głupie są głupie na tyle że nawet kompletnie nieudany dwuminutowy seks z bożyszczem niczego by nie zmienił i na jedno skinienie człapałyby za nim na smyczy.