Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim ogłoszeniu do opieki nad dzieckiem? I stawką 600zł

Polecane posty

Gość gość
Ja potrzebowałam niani na 18 godzin tygodniowo, rozłożone na dwa dni, płaciłam jej 400 zł miesiecznie, za kazdą dodatkowa godzinę 9 zł. Znalazłam praktycznie od razu, dzieckiem zajmowała się u siebie, miała jeszcze swoje dziecko w domu. Naprawdę było sporo chętnych

Gość gość
Ja rowniez nie dlugo szukalam niani, ale trzech musialam zwolnic, a jedna sama zrezygnowala...

Gość gość
To jest nic . Ja kiedyś jak nie miałam pracy podjęłam się opieki nad dwójką , 3 i 7 . Za 800 zł , w tym druga chodziła do szkoły . Ok 9 h dziennie . Facet po miesiącu nie miał mi jak wypłacić , znalazłam inną dorywczą prace lepiej płatną . Pózniej dzwonił , żebym przyszła pracować , bo mnie dzieci lubią itd . Pytam się za ile a on 400 zł . Wyobrażacie sobie ? Od pn. -pt. za 400 zł . Myślał , że łosia znalazł .

Gość gość
i pewnie znajda bo wiele ludzi nie ma wyboru i muszą chociaż e grosze zarobić pechowiec.gif takie wyzyskiwaczki powinny być wyłapywane i karane grzywną min 2000 zł wtedy nikt by nie ryzykował. xxx Najpierw twierdzicie, że autorka tego ogłoszenia może sobie znaleźć lepsza prace, a potem, że sa "ludzie którzy nie maja wyboru". Przecież oni tez mogą znaleźć lepszą prace, skoro to takie proste Byc może to faktycznie chęć wyzysku, a być może osoba zatrudniająca tez nie ma wyboru.