Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek Camarelo Carera

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was ma ten wózek? Chodzi mi o wersję 2w1, ze spacerówką. Widziałam w sklepie, baaardzo mi się podobał, ale mam kiepskie doświadczenia z polskimi producentami... Z drugiej strony, budżet jaki mam na wózek jest typowo polski :D ok 1500. A użwanego nie chcę.

Gość gość
ja mam camarelo sevilla i jestem super zadowolona, super wozek

Gość Becka90
Ja kuilam visin za 1200 za opcje z nosidlem:) fajnie chodzi, leciutko i jest naprawde ladny. Ekstra duza buda i kosz. Wnetrze bawelnianr ,naturalne i wymienne wiec fajnie w razie malych wypafkow'. Mąż sprawdzil czy wszystko hula od strony technicznej.bo cos za tanio bylo, ale potem zerklam na strone i rzeczywiscie jest jakas wyprzedasz wiec naprawde spoko. Polecam

Gość gkaka
Ja mam ten wózek i szczerze jest ogromny. Mógłby być zgrabniejszy. Gdy spaceruje mam wrażenie ze prowadzę największy wózek świata. gondoli używaliśmy do czwartego miesiąca, chociaż można by nbylo dłużej fgdyby nie ciekawość dzidzi. W spacerówce jest w pozycji pół leżącej jednak ma większą możliwość obserwacji świata. Niemowlęta są juz bardzo ciekawe i nie chcą tylko spać . Wózek po mieście łatwo się prowadzi natomiast po wiejskich drogach czuć juz jego gabaryty i wagę. Nie jest to strasznie uciążliwe jednak w mieście prowadzi się go dużo fajniej. My na szczescie kupiliśmy używany. Nie mogę nie doczekać wymiany na coś mniejszego .właśnie . Zajmuje sporo miejsca w samochodzie i swoje waży.