Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko używane prezenty

Czy dajecie używane prezenty?

Polecane posty

Gość tylko używane prezenty

Ja tak. Po co mam dawać sklepom marże 500% jak moge kupić coś używane poniżej kosztów produckji.

Gość gość
spaliłabym się ze wstydu jakbym miała podarować komuś coś używanego w prezencie, co innego oczywiście dać komuś coś swojego, co ma dla nas wielką wartość sentymentalną , np. piękny stary zegar czy bransoletkę ,która przechodzi z pokolenia na pokolenie ( ale to tyczy się tylko bliskiej rodziny) ale kupić coś komuś w rzeczach używanych to wg mnie wielki nietakt i obciach

Gość gość
tylko biedota chcąca szpanować kupuje detalicznie, każdy prawdziwy milioner kupuje używane

Gość gość
nie jak mam cos co sie marnuje a bylo uzyte/uzywane to mowie poprostu osobie czy nie chce tego bo mi sie nie przydaje czest tak robimy z kolezankami, ze oddajemy sobie cos

Gość ironia głupoty
no bo co ludzie pomyślą? że mnie nie stać? szybka pożyczka na 600% rocznie i już lece do sklepu na zakupy, hahahahahaha

Gość gość
używane rzeczy mogą być piękne, bardzo eleganckie i przede wszystkim niepowtarzalne - zapraszam na www.gramofonia.com - znajdziecie tam unikalne antyki, sztukę użytkową z lat 60' i 70', płyty winylowe.