Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Gościówo postanowione zaczynam nowe życie

Polecane posty

gościówo nie bądź egoistką, załatw mi pracę i wizę a zostaniemy sąsiadkami :) taki mały dobry uczynek

no normalnie, załatw mi taka pracę, gdzie za wizę zapłacą X O widze ze jednak jestes zorientowana ;) A jaka to by miala byc praca? Co ty Fikusiu potrafisz? Bo zeby wypisywac glupoty na forum, to raczej nikt cie tu nie sprowadzi i nie zasponsoruje ;)

gościówa, no co to dla ciebie, załatw mi robotę, będziemy psiapsiólami, będziemy chodzić razem na lody i zakupy ;)

Gość gość
"I myslisz ze kowboj cie zasponsoruje?" X A co, myślisz że tylko ty jedna możesz żyć ze sponsoringu?

no gościówa, załatw wszystko, bedziemy jak psiapsióły, wspólny lans przy basenie i te sprawy ;)

Cześć Fiku, zabierzesz mnie ze sobą? Będziesz mi dawać jeść, drapać mnie po plecach i sprzątać jak nabałaganię... fajni będzie, zobaczysz. To co kiedy wyjeżdżamy? :D

niedziel chyab ci sie cos pokręciło 1. nie zabiera się drewna do lasu 2. to facet ma mi gotowac i usługiwać a nei aj jemu

Brunet ma się opiekować Fikuśną. Niedziel wybacz, ale kompletnie nei trafiasz w moje oczekiwania.

Gość gość
Tak jak Ty nie trafiasz w oczekiwania bruneta

Brunet nie jest priorytetem. Jak wyżej zaczynam nowe życie, na razie wezmę kowboja, trzeba poznawać różne smaki :)

"ale no Fiku, no pomyśl, przy mnie będziesz się spełniać jako prawdziwa kobieta smiech.gif" czyli prać sprzątać, gotować obiadki i usługiwać

Gość gość
Znajdziesz brzydkiego sponsora i bedziesz mu ciagnac za kase to zyskasz uznanie w oczach gosciowy.

Gość gość
Co qrwa "ratuj" chcesz imponowac gosciowie to ciagnij druta za kase. Mozesz zaczac od Niedziela. Gosciowa Was pozna. Powie Ci ze to kowboj a ty i tak uwierzysz.