Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i miesięczną córcię. Nie karmie piersią, bo nie chce

Polecane posty

Gość gość33223
a ja powiem tak-moja mama wykarmila piersią dwojke,po 2 ,3 lata,ma idealne piersi ze az jej zazdroszczę,ja urodziłam w wieku autorki i tylko 9 mc karmiłam i wisza,mysle ze to kwestia budowy piersi.poza tym endokrynolog tlumaczyla mi ze młodsze osoby lepiej znosza porod/stad ten plaski brzuszek itp./który ja zawsze miałam,ale autorko przekonasz się ze im starsza będziesz tym bardziej ciało ci się będzie zmieniac na niekorzyść ,w tej chwili jestem w okolicach 30 i nie rodziłam już ,dbam o siebie,nie przytylam a już nie mam "jedrnego "płaskiego brzuszka,to niestety nie jest zależne od ciebie i tez cie spotka....a jak chodzi o wstawanie po nieprzespanej nocy i dbanie o siebie to w twoim wieku tak mogłam,po 25 już trochę padałam,teraz jedna nieprzespana noc i oczy mi się zamykają/temu podziwiam pozne mamy/oj autorko czas jest nieubłagany,zmienia się przemiana materii skora itd.chcialabym zobaczyć twoja mine gdy się o tym przekonasz...

Gość gość
to jak karmisz to mały problem w porównaniu z tym jak wychowasz a czytając ten potok nienawistnych slow to nie wróżę dobrze mysza

Gość gość
Tak, cala kafe to jedno wielkie provo a jednak tu siedzisz

Gość gość
Taaaa.. bo po miesiącu już na dziko sie bzykasz . Nie ma sie czym chwalić utrzymanko rodziców i narzeczonego , bez szkoły :) Żal mi Ciebie , dziewczyny nie najeżdżajcie na nią bo ona jest zbyt głupia by życie zrozumieć .

Gość gość
Autorko co tak ucichlas???? Mąż z Lidla z roboty wrócił????? Nie z truskawek i czereśni :-) Praca żadna nie hańba:-) Mój dziś wrócił z pracy wcześniej...zabrał dzieci na basen, córke na balet ;-) żebym ja w 8 miesiącu nie meczyla się... Każde moje dziecko dostało super start KP, i poród naturalny. Trzecie też tak będzie miało... Kocham je bezgranicznie mąż też, mimo tego że czasem nie ma dla nich czasu - taka praca zarządzanie działem w korporacji.... U nas było wszystko po kolei studia, szaleństwa na Krecie, zakup mieszkania, samochodów, praca moja i męża. Moja bliżej domu żeby można było zająć się dziećmi :-) każde planowane urodzone wykarmione... Mam 34 lata, mąż mnie uwielbia, moje ciało też, ale przede wszystkim to kim jestem, bo w życiu nie tylko cyc się liczy.... A ty autorko co sobą reprezentujesz oprócz tego że " piękna pani " jesteś????

Gość gość
hello, silikony kochana masz, ze nie chcesz karmić? może bobas nie pogryzie , rozumiem ze droga inwestycja

Piersi po ciąży są już nieatrakcyjne. Silikony? Implanty piersi po ciąży trzeba wymienić i ujędrnić piersi w innym przypadku będzie miękki flaki zwany piersiami.