Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet to takie ścierwa?

Polecane posty

Gość gość
Nie sądzę i nie napisałam nic takiego. Sądzę że twoje ambicje nie mają tu nic do rzeczy.

Gość gość
To ze sa s****wa kobiety to prawda i to ze sa s****wa faceci to prawda.Tylko ze gdy sie wiazemy w zwiazek mowimy i negocjujemy pewne sprawy.Chlopak mowil za chcial by miec wiecej niz jedno dziecko tak powiedzalam dwoje i mamy,do tego ze chcial by byc przy porodach tak byl i jest nawet przy moich badaniach cipki zawsze.Do tego jestesmy rowni ja nie mialam wczesniej nikogo on nie mial zadnej.Nie ma ukrytej zazdrosci o bylych.O wszystkim sobie mowimy nawet o tym ze idzie fajny facet on mowi fajna laska.Mamy intymnosc nalezaca do nas i on wie ze nie zdradze go i ja wiem ze mnie nie zdradzi.Zawsze na spotkanie idziemy razem czy ze znajomymi moimi kolezankami czy jego kolegam zawsze razem.Moze zagladac ko mojej komorki czy laptopa i odwrotnie ja jemu.Nie ma zadnego tabu.Do tego byl przy porodach wie ile trudu kosztuje porod dlatwgo pomaga i pomagal w domu sprzatac gotowac itd... Nie ze przyjdzemy on siedzie przed telewizorem.Razem robimy i razem odpoczywamy przy lampce dobrego swojskiego winka :D.A wy jak traktujeci swego faceta tak macie izolujcie swych facetow od wszystkigo to beda zdradzac i was zostawia!

Gość gość
Autor ty ścierwo jepana.