Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 26 latka ma szanse u 35 latka?

Polecane posty

Gość gość

tak się zastanawiam czy mógłby się zainteresować mną taki mężczyzna bo mnie się on wstępnie z wyglądu podoba( nie znamy się, spotykamy się często na mieście) wiem ,że on zwraca na mnie uwagę ( jestem atrakcyjna , ubieram się kobieco elegancko). Sama się utrzymuję , mieszkam. Ale obawiam się ,że mogę być zbyt mało poważna czy za młoda dla niego. Ciężko coś wymyślić jak może być a ja nie mogę przestać o nim myśleć i się męczę.

Gość już cie kocham
facet od 35 dopiero mądrzeje, więc jak najbardziej. Zaczep go i spytaj czy chce cie poznać. Powodzenia skarbie.

Gość gość
sam mam 34 lata i dla mnie jestes w idealnym wieku,

Gość gość
idalne szanse masz, jak bym sie mocno zainteresowal... ale poki co sam mam 26, mieszkam sam jestem bardzo samodzielny i ubieram sie bardzo elegancko :) najgorsze ze bylem w 7 i 3 letnim zwiazku, a rowiesniczki to pierwszego chlopaka ledwo mialy i kisiel w glowie

Gość gość
miło się to czytało, dzięki :)

Gość gość598
a skąd wiesz ile ma lat ??

Gość gość
bo byłam kiedyś świadkiem rozmowy gdzie padały różne inf. i sprytnie wywnioskowałam :D

Gość gość
Dziewczyno ja mam 37 lat i gdyby jakaś ładna 26 latka zapytała mnie czy możemy się poznać, to masz to jak w banku. Dodam, skromnie, że obcuj***ardzo często z niewiastami w twoim wieku, więc napisze wprost masz wielkie szanse.

Gość gość598
ja spotykam takiego gościa mniej więcej w takim wieku i też mam 26 lat, ale niestety nie wiem zupełnie nic o nim :( nawet nie wiem czy zajęty jest, ale pewna jestem że mu się podobam ale nie wiem co mam z tym zrobić bo tylko raz w tygodniu go spotykam i nie mam możliwości niczego się o nim dowiedzieć :(