Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziś dzień jakiś okropny

Polecane posty

Gość gość

pełno wątpliwości we mnie.. :( m.in na temat wiary przez co jeszcze bardziej się denerwuje bo nie lubię mieć wątpliwości w kwestii wiary. Mam żal do siebie za te myśli... :( pomocy:(

Gość gość
Masz okropny dzień bzdura? Czy chory żart ja mam tak co dziennie i stwierdzono u mnie depresje i biorę leki na depresje bo pani psychiatra mi przepisała ja często rycze

Gość golećko
Kochaj albo rzuć palenie i alleluja i do przodu z tym gifem jednym na milion lat z zastrzeżeniami

Gość gość
Ja też mam ciężki dzień

Gość gość
Wejdź też na kafeteria forum "czy uważacie polske za biedny bidny krajj komentuj chumor ci się polepszy czego ci życze

Gość gość
ja mam depresje też, ale wcześniej z innych powodów teraz to się jeszcze wiary doczepiło a jeszcze parę dni temu nie miałam żadnych wątpliwości i sobie spiewalam z radością piosenki religijne :( a teraz głupie myśli mi się narzucają ze czemu Bóg skoro jest Naszym przyjacielem to jednocześnie Panem , ze czemu w modlitwach i różnych cytatach z biblii są teksty żeby błagać Boga, ze czemu Pan Bóg chce żeby Go prosić...ze ja jak kocham to nie oczekuje blagania mnie o coś tylko jak mam możliwośc to.pomagam i największa radość mi sprawia zwykle dziękuję i radość tej osoby...nie chce Pana Boga widzieć w takim świetle jakie sobie wkręciłam....Kocham Go i wiem ze On mnie kocha ale nie rozumie tych rzeczy i przez to jakas luke stworzyłam w swoich uczuciach pomóżcie mi to ogarnąć bardzo Was proszę tylko bez dogryzania , bez tekstów ze nie istnieje czy coś... bo ja wiem ze istnieje . Niech wypowiadaja się osoby wierzące najlepiej

Gość gość
No bo Cie sprawdza, i stąd wątpliwości. :P Ale z drugiej strony, są rzeczy o wiele bardziej niepokojące oprócz zapisków w Biblii. Na przykład setki zasztyletowanych niemowląt w Wołyniu... To mnie dopiero niepokoi....

Gość gość
Nie martw się boga nie ma biblia jest zakłamana

to może potrzebujesz wsparcia? ja czasem też mam wątpliwości... ale nie ma nic piekniejszego od wiary i wiem że gdyby nie wiara było by już po mnie bo byłam opętana a teraz jestem zdrowa dzięki Jezusowi :)