Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
idzpreczdomamusidotatusia

Trądzik? Jakieś rady?

Polecane posty

Witam :) Chciałabym się poradzić w sprawie trądziku. Nie jest on duży, lecz sam w sobie jest. Na buzi nie mam go dużo, radzę sobie, nie jest uciążliwy, ale nad biustem i plecy. Tam również jest.. nad biustem miałam również w podstawówce, ale przeszedł (była to 4/5 klasa podstawówki) teraz mam 15 lat, będę szła do 3 gimnazjum. I znów się pojawił. Lecz zaczęłam używać soku z żyworódki, opinie były bardzo dobre i rzeczywiście pomaga, to widać! i mydełko siarkowe, wysusza, też skuteczne. Niedawno gdy się myłam i spojrzalam na moje plecy to naprawdę się załamałam. Są gorsze tragedie, ale przez to, że na te plecy są w tych pryszczach (tak gdzieś w pobliżu ramion z tyłu, łopatkach no i na dole) nie są całe, ale i tak są. Wpadam w sumie przez to w kompleksy, bo w 2013 były "czyściutkie" to nad biustem też mi przeszkadza, kurczę, z przykrością przyznam, ale wpadam przez to w kompleksy, a pytam się- po co mi to? Nie wiem czy to hormony tak działają i czy to zniknie. Stosuję różne kosmetyki itd. Zastanawiam się też nad tym żeby rzucić słodycze, bo jestem ich fanką, ale to też w pewnym sensie jest zabójstwo. Poradzi mi ktoś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować