Marcypanka1234 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Witam wszystkich,jestem tu pierwszy raz.Jezdzilam jako opiekunka 4 lata,najpierw na carno pozniej przez agencje.bylam zadowolona z pracy ale nie z umowy.Zrobilam przerwe w wyjazdach,teraz chce sie zatrudnic w innej agencji i widze problem jakis,a mianowicie wysylaja moj profil rodzinom i nie ma akceptacji,pani informuje mnie zebym nie przyjmowala wiecej niz jednej orferty botak nie mozna wiec czekam cierpliwie az rodzina mnie zaakceptuje i tak juz dwa tyg.chce jechac ale nikt mnie nie akceptuje,podejrzewam ze zostalam w systemie nieslusznie oskarzona .Wyjasniam:kiedys wyslano moja akceptacje i zostalam przyjeta,ale przed mowiono mi o umowie co innego,a w momencie kiedy otrzymalam umowe na maila do wgladu okazalo sie zupelnie co innego wiec odmowilam im,byli na mnie zli i nawet poinformowali ze nie znajde tak latwo innej pracy,jak tak mozna ludzi oszukiwac i jeszcze grozic.Czy moze ktos wie jak dostac sie do tzw.czarnej listy opiekunek,slyszalam ze istnieje.Mysle ze to przez ta firme nie moge znalezc pracy,poniewaz do czasu wyslania mego profilu doagencji w niemczech jest ok.mysle ze tam juz dalej moj profil nie idzie.Teraz dzwonilam nawet do firmy tej z ktorej jezdzilam ,maja mnie sprawdzona i tez cos tak od niechcenia ze mna rozmawiala szefowa.Miala oddzwonic do mnie z praca i cisza,a ludzi nie maja.poczekam i sama bede dzwonic ale sadze ze jest tak jak mysle,poniewaz jest wszystko naj....do momentu wyslania moich danych,od razu zaczynaja panie krecic to przeciez nikt nie jest kretynem i wyczuje.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach