Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Marcypanka1234

opieka

Polecane posty

Witam wszystkich,jestem tu pierwszy raz.Jezdzilam jako opiekunka 4 lata,najpierw na carno pozniej przez agencje.bylam zadowolona z pracy ale nie z umowy.Zrobilam przerwe w wyjazdach,teraz chce sie zatrudnic w innej agencji i widze problem jakis,a mianowicie wysylaja moj profil rodzinom i nie ma akceptacji,pani informuje mnie zebym nie przyjmowala wiecej niz jednej orferty botak nie mozna wiec czekam cierpliwie az rodzina mnie zaakceptuje i tak juz dwa tyg.chce jechac ale nikt mnie nie akceptuje,podejrzewam ze zostalam w systemie nieslusznie oskarzona .Wyjasniam:kiedys wyslano moja akceptacje i zostalam przyjeta,ale przed mowiono mi o umowie co innego,a w momencie kiedy otrzymalam umowe na maila do wgladu okazalo sie zupelnie co innego wiec odmowilam im,byli na mnie zli i nawet poinformowali ze nie znajde tak latwo innej pracy,jak tak mozna ludzi oszukiwac i jeszcze grozic.Czy moze ktos wie jak dostac sie do tzw.czarnej listy opiekunek,slyszalam ze istnieje.Mysle ze to przez ta firme nie moge znalezc pracy,poniewaz do czasu wyslania mego profilu doagencji w niemczech jest ok.mysle ze tam juz dalej moj profil nie idzie.Teraz dzwonilam nawet do firmy tej z ktorej jezdzilam ,maja mnie sprawdzona i tez cos tak od niechcenia ze mna rozmawiala szefowa.Miala oddzwonic do mnie z praca i cisza,a ludzi nie maja.poczekam i sama bede dzwonic ale sadze ze jest tak jak mysle,poniewaz jest wszystko naj....do momentu wyslania moich danych,od razu zaczynaja panie krecic to przeciez nikt nie jest kretynem i wyczuje.Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować