Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki :) W zeszły piątek byłam u ginekologa i wskazywało z usg, że jestem w 8 tygodniu ciąży, beta ładnie wzrastała, ale lekarza zaniepokoiło, że nadal nie ma zarodka, miał nadzieję, że jeszcze coś się pojawi, kazał przyjść za dwa tygodnie, ale dzisiaj podczas kąpieli zauwazyłam jakby kilka kropel krwi, czy mam czekać czy to poronienie samoistne? Pomóżcie :(

Gość gość
w ciąży szczególnie w pierwszym trymestrze zdarzają się plamienia, które wcale nie muszą oznaczać poronienia, a masz opcję podjechać gdzieś jeszcze dziś do ginekologa?

Gość Anic
Przechodziłam to kilka tygodni temu. Dla pewności idź jeszcze raz na usg. U mnie zarodek się pojawił w 8 tygodni, ale niestety z 9 zaczęły się plamienia, a potem krwawienie. Poroniłam samoistnie, bez zabiegu.

Gość gość
jedz na sor i powiedz że plamiłaś.Przyjmą cię i zrobią usg.Powodzenia.

Gość gość
Nie wszyscy ginekolodzy sa douczeni ,daltego zawsze przy kazdym badani zawsze mam meza nawet na fotelu.Czesto pcha palce do pochwy w ciazy przy kazdej wizycie powoduje ryzyko zakazen,bo w gabinetach i szpitalach jest najwiecej wirosow,bakterii itp...Do tego po badaniu pochwy czesto dochodzi do poronien.Maz uczestniczyl przy porodach ktore byly dzieki niemu lepsze.