Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MUCAHIT

Pytania o mojego Penisa FOTO

Polecane posty

Mam 18 lat i wnet będę miał swój pierwszy raz, założyłem konto na tym serwisie aby uzyskać kilka porad od ludzi którzy są w tym temacie doświadczeni. Mój penis ma 17 cm + 14cm w obwodzie. Chciałbym zakupić prezerwatywy, tyle że nie wiem jak ją dobrać. Obawiam się, że podczas seksu mój napletek będzie zsuwał prezerwatywę z "trzonka" co będzie powodowało jej spadanie. Nie wiem czy to się wydarzy, ale jak pokazane na zdjęciu, mój napletek zsuwa się dosyć daleko. Jak myślicie jaknajlepiej przygotować się do 1 razu? Czy jest taka opcja że napletek będzie zsuwał prezerwatywę? BTW Czy to że mój penis jest zakrzywiony nie będzie powodował problemu dla partnerki? Bardzo się stresuję, nie wiem czy z moim "sprzętem" będę w stanie zadowolić dziewczynę.... Dziękuję serdecznie za pomoc! Foto w linku: http://pokazywarka.pl/gzbch1/ Pozdrawiam Mucahit

Gość gość
taki skromny trochę ten sprzęcik ....... kariery na nim to raczej nie zrobisz ! :)

Gość gość
mnie się podoba

Gość gość
ale bym go possała mnnniammmmm

A wie ktoś co z prezerwatywą? Nie powinno być problemu z jej obluzowaniem się? Mam to co mam, tego już nie zmienię :D Choćbym chciał do wiekszego mieć nie będę

Gość gość
szalu nie ma, ale do buzi bym chociaz wziela. podaj @

Gość Vililinka
Powinny ci wystarczyć zwykłe prezerwatywy. Zawsze możesz zużyć jedną na przymiarkę☺. Osobiście polecam unimil skin- nie śmierdzą tak:) a co do twojego rozmiaru to jest standardowy więc nie masz się czego wstydzić. I uwierz widziałam mniejsze a bardzo dobrze dawały sobie radę. Technika też czyni mistrza a nie tylko rozmiar.

Gość gość
Dzięki serdeczne ;)

Gość gość
ale wstyd , jak bym miała takiego małego to bym sie wstydziła go pokazac

Gość obinata
Ty wyzej a co masz o zaoferowania ? Mój M ma 12 cm i mi to wystarcza. Pewnie masz wiadro miedzy nogami :D Włascicielu tego penisa masz ładnego !