Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerbaty terier

prosze szybko o pomoc chodzi o psa

Polecane posty

Gość szczerbaty terier

nie ma zeba ,siekacza!!! tego u góry wielkiego! byłam z nim teraz pobiegać ,wrócilismy napił sie wody i wyłożył sie do spania,lezy zadowolony z pół otwarta mordą i zobaczyłam ze brakuje mu tego zeba i ma tam rane jak po wyrwaniu. Cały dzień byłam w domu ,byliśmy na 4 spacerach w tym na jednym w lesie,nie wiem o co chodzi,on normalnie sie zachowuje ,merda ogonem ,zjadł (jest na mokrej karmie) a zęba zgubił!! ma 4 lata ,terier irlandzki. Mam zasuwać na dyzur weterynaryjny czy czekać do jutra?

Gość gość
Spokojnie ,możesz poczekać do jutra skoro pies nie ma żadnych innych niepokojacych objawow.

Gość gość
Kurde przejaja to sa ,gdzie on tego kła zgubił? jakim cudem ? przecież to mocne kły,ile razy na ful przeciagałam z nim line i zęby były całe,moze w tym lesie cos pożarł,jakis konar,ale z kolei to nie jest ukruszony ząb tylko wyrwany z korzeniem!!

Gość gość
Dlatego nie odradzam wizyty,tylko sugeruje poczekać do jutra ,to moze być oznaką jakiś niedoborów lub( tfu wypluc ) choroby :( czego oczywiście wam nie życzę dlatego warto się udać do weta ,na zimne dmuchac jak to się mówi ,pozostaje mi tylko zyczyc zdrowia dla pieska :)

Gość gość
dzięki,do tej pory okaz zdrowia,no nic jutro zamiast wycieczki do trójmiasta wizyta u weta.

Gość gość
Trzymam kciuki żeby to był "tylko"wyrwany na jakimś konarze ząb, sama jestem psiara więc domyślam się jak możesz się czuc. Wszystkiego dobrego