Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis dowiedzialam sie ze mama mnie nie chciala

Polecane posty

Gość gość

Dzis sa moje 18 urodziny . Mama sie napila i powiedziala ze nie chciala dzieci mam jesscze dwie siostry. Bardzo mi sie przykro zrobilo :( tymbardziej ze to moja 18;((

Gość gośćula
nawet nie wiem co Ci napisać... po prostu składam Ci zyczenia -spełnienia marzeń.

Gość gość
czuje sie jak ostatnie zero . Najgorsze uroodziny w życiu . :(. zawsze miałam ja za autorytet i kochalam najbardziej na swiecie myslalam ze ona mnie tez ale teraz wszystko rozumiem :(

Gość gość
Dziękuje mimo ze Cię nie znam nawet te życzenia to dla mnie wiele bo każdy zapomniał nawet chłopak i chrzestni :(

Gość gość
Ja mam jutro urodziny i matka tez mnie nie chciała tylko różnica polega na tym, że się z tym nie kryła do mnie a przy ludziach udawała super matkę. życie

To,że nie chciała dzieci nie znaczy ,że Cię nie kocha. Prawdę mówiąc większość ludzi jakich znam jest z wpadki a miłości rodziców im nie brakowało. Może była młoda, niedojrzała - nie ma co jej obwiniać,że nie była gotowa na dziecko.

Gość gość
niekoniecznie dziecko dzis dowiedzialas sie ze nie planowala potomstwa i uwierz ze to nie to samo witamy w swiecie doroslych najlepszego 🌻

no dokładnie tak jak przedmówczyni napisała, nie chciała? moze i nie było jej po drodze , czesto ammamo nie jest- ale zyjsz, i pewnie bardzo cie kocha

Gość gość
wspólczuje Ci, Życze Ci wszystkiego dobrego :* a na marginesie może lepiej jakbyśmy sie nie urodziły? Skoro nas nie chciano ? mam nadzieje ,że spedzisz te urodziny lepiej niż ja ,bo moje to najgorsze w życiu

Gość Mariannne
Tez bylam nie chcianym dzieckiem-corka. Moja mama zawsze chciala miec szesciu synow. Ciezko bylo zyc ze swiadomoscia ze nie bylam brana pod uwage jako ndziecko-Corka. Sama mam czworo ju doroslych dzieci, nawet jezeli ktores nie bylo planowane, nigy nie uslyszeli odemnie ze bylo " nie chciane"..kocham je nad zycie, wszystko dla nich zreobie, ubostwiam je.

Gość gość
barłos

Gość gość
Zawsze czam sie inna ale myslalam ze ki sie zdaje. Nie twierdze ze mnie bie kocha ale zabolalo straasznie mowila to tak jakby dawno chciala mi to powiedziec.nie doatalam od niej nic na urodziny nie wymagalam tego ale zyczenia wyslane przez sms ?to tez zabolalo...tymbardziej ze mowilam ze przyjade do nich wieczorem. Nie chce pamietac tych urodzin.

Gość gość
Tak w temacie to obejrzyj sobie film "october baby" / każde życie jest cudem.

Gość gość
Przepraszam za błedy jeatem na telu.

Gość gość
każdy człowiek jest zły-nawet osoba ci bardzo bliska moze cie zranic, najlepiej nie ufać nikomu. przykro mi, a tak poza tym wszystkiego najlepszego głowa do gory i żyjemy dalej dasz rade wierze w ciebie:)

Gość gość
większość dzieci to następstwo niepohamowanej chuci ich rodziców, którzy zapomnieli o antykoncepcji albo nieumiejetnie ją zastosowali.

Gość Chaaarliee
Mi mama często mówi , że ja i moje rodzeństwo jesteśmy jej przekleństwem, że odebraliśmy jej wolność i gdyby wcześniej wiedziała to by sobie jajniki podwiązała. No cóż... Uśmiechnij się i głowa do góry :)