Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thorwald

Penis ekshibicjonisty

Polecane posty

Poszukuję sympatycznej, otwartej Pani, która pomoże spełnić mi moją fantazję. Jest to wizja spotkania z kobietą, która z kolei czerpie przyjemność z tego, że nieznajomy facet jest ekshibicjonistą, rozbiera się dla kobiety, podnieca się na jej widok, jej piękna, staje na wysokości zadania i tryska dla niej :) Wyjątkowo kręci mnie takie spotkanie i z chęcią nawiązałbym kontakt z zainteresowaną Panią, młodszą lub starszą, samotną lub mężatką, albo dwiema koleżankami. Jest lato, mnóstwo miejsc i pomysłów, gdzie można by coś takiego zrobić, tak aby obie strony czuły się bezpiecznie. Coś o mnie: 189 cm, 75 kg, wysoki, szczupły, przystojny, 14 cm sprzętu :) on czeka na Ciebie na żywo ;0 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3ffa03683a20459.html thorwald@vp.pl

Gość Space Cadet
Mi się podoba :) Od zawsze jesteś ekshibicjonistą?

Dzięki ;) Im głębiej się nad tym zastanawiam to przypominają mi się historię sprzed wielu wielu lat, które pewnie prowadziły mnie w takim kierunku. Ale nie jestem takim "klasycznym" ekshibicjonistą, który straszne nieświadome dziewczęta. Zawsze, zawsze jest to umówione, albo zdarzyło się że wyszło w trakcie rozmowy. Także, robię to tylko dla naprawdę zainteresowanych kobiet. tak jest w porządku

Gość Space Cadet
Zatem jesteś cywilizowanym ekshibicjonistą :) A dlaczego Cię to kręci, jeśli wolno spytać? :)

Podniecająca wielce jest świadomość tego, że pokazujesz swoje klejnoty przez nieznaną kobietą, na którą.. to działa i wiesz, że ona też jest podniecona :) a jeśli dodamy do tego brak ryzyka niechcianej ciąży, brak ryzyka związanego z chorobami wenerycznymi, to ma to więcej plusów niż minusów ;0

Gość Space Cadet
A jak kobiety reagują na taki pokaz? :) Często to robisz?

Ponieważ robię to tylko przed takimi, z którymi wcześniej się umawiam - tak ja teraz moja propozycja w pierwszym poście, czyli wiedzą czego się spodziewać, to są bardzo zadowolone. Podoba im się, zachęcają do działania :) robię to rzadko, w tym roku jeszcze nie było czasu... stąd moja propozycja :)

Gość Space Cadet
Umawiasz się z tą sama kobietą wielokrotnie, czy wolisz za każdym razem z inną? :)

Gość thorwald
To było - dotychczas - kilkanaście różnych spotkań, z tym że w dwóch przypadkach, umawialiśmy się przez pewien czas... one lubiły jak robiłem to specjalnie dla nich :)

Gość gość
Ja bym z chęcią popatrzyła, ale na naprawdę wielkiego penisa :)

W razie zainteresowania, zapraszam do prywatnej rozmowy na maila :) thorwald@vp.pl

Cały czas liczę na poznanie niewyżytej seksualnie krakowianki z wybujałą fantazją ;)

Gość gość
Wszystko fajnie rozbierasz się i podniecasz kobiety, ale naprawdę nie uprawiacie seksu?

Tak :) o to chodzi, podnieca sytuacja rozbierania się przed kobietą, albo pokazywania penisa, albo - jeśli okoliczności sprzyjają - do naga. Mnie to niewiarygodnie podnieca, czuję jak moje ciało płonie z podniecenia, a kobiety... sporo kobiet lubi patrzeć, ale większość nigdy do tego się nie przyzna :) Sporo jest bardziej odważnych we dwójkę ;) a sporo lubi popatrzeć jeśli myślą, że ekshibicjonista ich nie widzi ;) ale tak jak napisałem - tylko rozbieranie, masturbacja, wytrysk i nic więcej, potem miła rozmowa ;)

Gość gość
Ja chyba bym zwymiotowała widząc starego faceta jak wywala fujarkę na wierzch, obrzydliwość

Gość gość
Dla mnie to obrzydliwość stary zboczeńcu. Lecz się!!!:D:P

Gość Thorwald
Z chęcią spotkam się dziś wieczorem z Panią, ktora chce popatrzeć na Starym Mieście :)

Gość gość
Panie ekshibininisto a czy wogóle pan uprawia sex czy tylko pan się sam na oczach kobiet zaspokaja? Acha i czy jest pan w stałym związku? Jeśli tak to z kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
ja z chęcią pokaże Pani - Wrocław.

Gość gość
Co ma robić na takim zadupiu. ..

Gość gość
pewnie słoik z wawki się odezwał :-D

Gość gość
""gość 2015.06.22 Dla mnie to obrzydliwość stary zboczeńcu. Lecz się!!!smiech.gifjezyk.gif "" idz i napisz to samo na topiku pt."jak to bez majtek".Popieprzona facetko.

Gość czemu nienie
Widze ze autor tego tematu jest prawdziwym eksem.Wiem to bo tez sam nim jestem i tez dzialam w podobny sposob to autora.Tak samo jak autor mam niemal identyczne zdanie na temat odniesien Pan do tego tematu.Wiekszosc sie nie przyzna ze lubi jak facet sie onanizuje dla Niej a naprawde jest ogromna ilosc Pan ktore to lubia.Nie jestem zwolennikiem wypisywania zdan w stylu"a na zachodzie to to czy tamto",jednak wejdzcie Panie na stronki zatytulowane CFNM lub femdom.Tam zobaczycie jak Panie w innej czescio swiata lubia sie bawic i jakos sie nie wstydza przyznac do tego...