Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdolowalam sie, wg meza powinnam wazyc... 52 kg.

Polecane posty

Gość gość

Przed ciaza wazylam 55 i byłam bardzo szczupła, to moja druga ciąża. W ciąży przytylam duzo - 22 kg, obzeralam się. W pierwszej ciąży przytylam tylko 6. 4 miesiące po drugiej ciąży mam jeszcze 5 na plusie, czyli waze 60. Uwazam,mze wyglądam niezle. Mam duże piersi od karmienia, biodra. Powiedziałam, że jestem z siebie zadowolona. A on na to, że jest z czego... ale do 52 jeszcze fajnie jakbym zeszła. Faceci. Uwielbiam słodycze a ten mi przytyki robi gdy zobaczy ze jem cos slodkiego. Masakra.

Gość gość
Aha, mam 168 cm wzrostu.

Gość gość
Zapytałam czy chce mieć tu taka Anje Rubik, odpowiedział, że nie aż tak :) Chłopów nie dogodzisz.

Gość Rudy_kot
Z jednej strony to normalne, że chce mieć kobietę taką jak kiedyś, z drugiej powinien zrozumieć, że po ciąży (a tu nawet po dwóch) figura się zmienia. Może zaproponuj mu kompromis i razem chodźcie np. na siłownię czy basen. W końcu skoro on chce super laski to i on o siebie dbać powinien :) Życzę Ci powodzenia i większej wyrozumiałości ze strony męża :)

Gość gość
Owszem, może chamski jest, ale jak się ob żerasz słodyczami :O Jaki ty przykłąd dzieciom dajesz? A potem się mówi, że 30% otyłych dzieciaków w szkołach. Co się dziwić jak matki zajadają się cukrem.

Gość gość
i powiedzial ze mam obwisle piersi. cóż. mam. dlatego zasypiam myśląc o kims innym. jego wybór.

Gość gość
Powiedz mu, że jak chce żony, która wygląda jak modelka Victoria's Secret, to sam powinien wyglądać jak model Calvin'a Klein'a ;)

Gość gość
No aż tak nie wyglada, ale zle nie jest ;) Nie odbieram się a jem, np jakieś herbatniki czy trochę czekolady. To z piersiami - nie moj tekst :)

Gość gość
Jak ja wazylam 55 to moj maz mowil mi ze suchotnik jestem,mam 166cm wzrostu wiec waga ok.ale bylam szczupla..te 52 kg to raczej przesada.

Gość gość
sorry ale czy on jest ideałem?bo jak odbiega od wizji ideału to niech równiez sam pracuje nad soba zamaist zaganiac tylko ciebie

Gość gość
to jestesmy takie same:) tez po 2 ciazach:) chudne bardzo pomału ale teraz uwazam ze dobrze wygladam,jak wazyłam 52 to czułam sie jak wychudzona nastolatka,bez tyłka i cycków:P mój maż mi mówi ze zawsze slicznie wygladam:) w sumie on ma troszke nadwagi tosie nie czepia

Gość gość
Chyba bym się wściekła za takie chamskie komentarze. Mój wręcz przeciwnie, nie chce żebym chudła za bardzo a jak mówię, że mam obwisłe piersi, to każe mi przestać, bo on nie chce słuchać takich głupot. Przy tym sam stara się dobrze wyglądać, nie jest ani chudy ani gruby, ćwiczy i ma umięśnioną sylwetkę.

Gość gość
Jak ja wazylam 55 to moj maz mowil mi ze suchotnik jestem,mam 166cm wzrostu wiec waga ok.ale bylam szczupla..te 52 kg to raczej przesada. xxxxxxxx Nie no waga 55kg przy wzroście 166cm to żaden suchotnik, toż to lekko pulchna jesteś. Ja przy wzroście 166cm ważę 45kg i wyglądam zgrabnie. Ale tak to jest narobicie sobie bachorów, a potem płacz, że mam obwisłe cyce, że mąż nie akceptuje waszej nadwagi. Się zasatnawiam po co Wam te bachochory żeby zniszczyć sobie życie.Masakra glupie te baby.

Gość gość
To zacznij mu stawiać jakieś beznadziejne wymagania. Nie wiem, zacznij tak jak on mówić liczbami - że cristiano ronaldo ma w bicepsie ileś.. Cokolwiek, odgryź się to może się ogarnie.

Gość gość
17.03 wlasnie mylisz się naprawdę wygladalam chudo..spodnie z h&m rozmiar 8 slim legs leciały mi z dupy..byc może mam ciężkie kosci po prostu bo wazac te 55 naprawdę wygladalam szczuplo..

Gość gość
Przy 165 cm 45 kg to zero mięśni, zero kobiecych kształtów. Jak młody chłopczyk. Obrzydliwe :O

Gość gość
Obrzydliwe to są te baby po porodzie, nadwaga, obwisłe cyce normalnie ohyda. I tak się oszpecić z powodu drzecącego sie obleśnego bachora. To jest ohyda. Nigdy nie zrozumie tych idiotek co fundują sobie taką gehennę.

Gość gość
Ja przy wzroście 166cm ważę 45kg i wyglądam zgrabnie. x omg.... ja po drugim dziecku przy wzroscie 163 wazylam 47 kg i wygladalam jak wychudzone dziecko , teraz waze wlasnie 52 i wygladam ok , nadal szczupla ale przynajmniej mam jakas pupe i piersi

Gość gość
ale do 52 jeszcze fajnie jakbym zeszła. x ciesz sie ze ci do 25 nie kazal zejsc :) co za jelop :o

Gość gość
i tak i nie kobieta wazaca 55 kg zawsze bedzie wygladala lepiej niz ta co wazy 95 ale niekoniecznie lepiej niz ta co wazy 65

Ja sądzę, że waga nie jest istotna, ponieważ każda kobieta ma inną budowę/figurę. Ja ważę mało jak na swój wzrost a nie wyglądam jak wieszak.