Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscgoscgosc

powazny problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość goscgoscgosc

spotykam sie z chlopakiem tylko bardzo obrzydza mnie to ze ma mega obgryzione paznokcie i takie male kurde doszlo nawet do tego ze podczas seksu sie nie calujemy i wgl on chce calowac a ja sie odwracam.. mam mu o tym powiedziec?nie chce go urazic.. ale co mam powiedziec"wiesz obgryzasz paznokcie i mnie to obrzyddza" czy co?doradzcie. on ma 20 lat

Gość gość
to po co uprawiasz seks z syfiarzem? Powiedz mu bez ogrodek i nie udawaj świętej. Skoro się zadajesz z takim cwelem to też idealna nie jesteś. Boisz się szczerości bo Ci powie ''a mnie obrzydzają twoje syfy na czole/krzywe zęby/etc'' czy co? Prawda w oczy kole

Gość gość
nie prawda... hahah :) nic z tego nie mam jestem wlasnie ladna i zadbana dziewczyna

Gość gość
cip-ka delikatniejsza i j udostepniasz mu ,a buzię chowasz.

Gość gość
Sorry, ale jesteś chyba żałosna. Dupę dajesz mu, a o usta się boisz.. ;/ Więcej poszanowania ;)

Gość abc1234
podejdź do tego jakimś delikatnie. I nie słuchaj osób które Ciebie tu krytykują. to że facet obgryza paznokcie nie znaczy że o siebie nie dba. powiedz mu to delikatnie. że po sportu to nie fajnie wygląda. podaruj taki lakier gorzki:) może coś da:)