Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johihhohioho

Moja koleżanka i jej ogromne (?) powodzenie

Polecane posty

Gość johihhohioho

Moja znajoma nieustannie ma jakieś "problemy". Zacznę od tego, że od gimnazjum nigdy nie była sama (wcześniejszego faceta zastępowała kolejnym). Jakiś czas temu zaczęła spotykać się z nowym facetem, na którego ciągle narzekała (bo utrzymuje kontakt z byłą, bo potrafi się kilka dni nie odzywać itd. - dla mnie to są sygnały ostrzegawcze, po których nie brnę w taką znajomość). Poprzedni jednak ją "stalkował". Ciągle narzekała, wzdychała biorąc telefon i widząc smsa od niego - i co robiła? Nie, nie blokowała numeru, nie ignorowała - odpisywała i potem korespondowała. O ile ten facet podobno już mniej "daje jej się we znaki", to jest kolejny. I wczoraj to samo. "Boże, już mnie w*****a, stalkuje mnie" - na imprezie z nim pisała. Ale najlepsze jest to, że pisze z facetem, z którym się spotykałam. Nie czuje zażenowania, żeby mi o tym powiedzieć, przy mnie wertować wiadomości i z nim pisać. Przyznam, że zrobiło mi się przykro i dopiero teraz zauważyłam całą sytuację, tzn. jej ciągłe narzekania, że ktoś ją prześladuje, kiedy w rzeczywistości ona chyba lubi te sytuacje (wiecie, tyle powodzenia itd.)

Gość johihhohioho
Dodam jeszcze, że pokazała mi byłą dziewczynę swojego obecnego, i obecną byłego - bardzo ładne (moim zdaniem ładniejsze od niej), a zjechała je od góry do dołu

Gość gość
Znajdz sobie bardziej wartosciowych znajomych.

Gość gość
uroda, rzecz gustu, dla niej mogą być brzydkie, dla ciebie ładne. sama nakręca spirale nic więcej. lubi być w centrum zainteresowania..kto nie lubi? skoro jej nie przeszkadza, to że spotykałaś się z tym chłopakiem powiem jedno, nie będzie jej przeszkadzało sypiać z twoim kolejnym. ogranicz znajomość z nią do minimum.

Gość gość
twoja koleżanka ma zero honoru i godności jest głupia i pusta jak but a przy tym pewnie też łatwa, uległa i bardo podporządkowana facetom nawet jeśli ma oznaki że oni ją mają gdzieś albo są nie w porządku znajdź sobie innych wartościowych znajomych

Gość johihhohioho
Wcześniej na to nie zważałam. Myślałam wtedy "niech sobie pogada". Ponarzeka na jednego, na drugiego i na trzeciego. Ale po tej sytuacji, kiedy przy mnie pisała z tym, z którym ja się spotykałam... ok, nie byliśmy razem, wyszłam z nim kilka razy, ale mimo wszystko - czuję, jakby na każdym kroku musiała podkreślić, jak bardzo wszyscy ją chcą.

Gość gość
bo ma niskie poczucie wartości i tak podbudowuje swojego ego