Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda żona to prostytutka

Polecane posty

Gość gość

Może, ale na pewno każdy mąż to stręczyciel. Najpierw kupuje kobietę prezentami a potem stosuje przemoc psychiczną żeby ją od siebie uzależnić, organizuje jej całe życie tak że kobieta przestaje wierzyć że mogłaby żyć samodzielnie

Gość gość
Coś w tym jest :-) Tylko nie każdą kobietę da się uzależnić od siebie.

Gość gość
Jak się dasz...

Gość gość
Chyba jestes szarą myszą, bez osobowości, podatną na wszelkie wpływy i sugestie, skoro tak się boisz małzenstwa:)

Gość gość
Feminazi alert! alert! Bip bip bip feminazi detected bip bip bip

Gość gość
Gdy wyszłam za mąż szybko poczułam się jakbym żyła w ,,złotej klatce". Pracować nie mogłam, bo to był wstyd dla mego męża, aby jego żona pracowała ( tak mawiał). Nigdzie sama nie wychodziłam , wszędzie razem. Zajmowałam się więc domem, potem dziećmi. Niby wszystko ok.Kochający mąż, dzieci, poukładane życie. Czegoż chcieć więcej? Jednak po kilku latach zaczęłam się zwyczajnie dusić, spostrzegłam, że jestem jakby odizolowana od koleżanek , znajomych. Wszystko kręciło się wokół mego męża, wszystko za jego zgodą. W końcu wybuchłam. Powiedziałam otwarcie co czuję, że dłużej tak nie chcę żyć bo to nie jest życie. No i zaczęło się, że przecież mi niczego nie brakuje itp. Brakowało najważniejszego- powietrza . Nie zgodził się, abym wróciła do pracy, ale za to mogłam otworzyć własną działalność. Tak też zrobiłam. Z czasem przywykł do tego że często nie ma mnie w domu. A obecnie... robię co chcę i jak chcę. A mój mąż i sprzątnąć potrafi i ugotować i dziećmi się zająć kiedy jest taka potrzeba.