Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RozczarowanyOłówek

Dzień dobry :)

Polecane posty

Gość gość
Cześć :) I jak wyspana? P.s. Miło Cię widzieć :)

Gość Mesjasz1989
Pewnie dalej Spisz :-D

Nie wyspałam się .... ale wypiłam kawę i czuję,że jakoś funkcjonuję.Niedługo drzemka,a wieczorem drugi dzień festiwalu frytka off ----> nie przegapię tej atrakcji :)

Gość gość
Cycki pokaz

mogę Wam pokazać filmiki,ukazujące piękno jury krakowsko-częstochowskiej. W te wakacje ruszam na podbój swiata i mam nadzieję po przechadzać się szlakiem orlich gniazd :)

Gość gość
Alee daleko mieszkasz :( Ulatniam się korzystać z ładnej pogody :) Udanego festiwalu :)

Gość gość
Coś mi sie wydaje że ten rozczarowany ołówek to kolejny projekt Barłosia, pojawił sie ten nick całkiem nie dawno, świeżak można powiedzieć. Wtopił jeden projekt a zaczyna kolejny...

Gość gość
Dokladnie. Wydaje sie byc jakis psychicznie chory albo z problemami psychicznymi ten olowek :(

Gość gość
i zauważcie że znów robi przemka w bambuko, bo ten rozczarowany ołówek coraz bardziej z prawikiem flirtuje, podejrzane... już trzeci raz chce go naciąganąć na taki myk ale prawik jest tępy więc można sie tak z nim bawić do usranej śmierci :D

Gość gość
Niemożliwe :)

ale jaki masz problem z Pravvikiem? Jestem neutralna w Jego kierunku,widać,to Wy macie z Nim problem,bo wiecznie Go atakujecie. Odróżniajcie flirt od bycia dla kogoś miłym. I taka mała wzmianka ; nikt nikogo w bambuko nie robi - to,ze zasugerowałam Pravvikowi,zeby cos dla mnie nagrał to jedno,a co do realizacji - nie to nie,płakać nie będe i usilnie się upominać ---- > też nie