Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyle razy wyobrażałem sobie naszą pierwszą randkę.

Polecane posty

Gość gość

Jak jemy kolację przy świecach, w najlepszej restauracji, widzę jak się słodko czerwienisz i uśmiechasz.. a w Twoich o oczach mieni się radość i żar miłości oraz pragnienia. Wyciągam Cię do tańca, i tulę szepcząc do ucha jak Cię kocham, rozkoszując się zapachem Twoich perfum. Później idziemy do hotelu by wreszcie skonsumować naszą miłość. Całuję całe Twoje ciało, pieszczę każdy jego skrawek a Ty mdlejesz z podniecenia. Niestety nie będzie nam to dane kochanie.

Gość gość
bedzie nam dane krzaki :D

Gość gość
Więc DLACZEGO ze mnie zrezygnowałeś? Chciałeś i nagle Ci się odwidziało, bałeś się zrobić krok dalej?

Też się rozmarzyłem czytając to, ale rzeczywistość niestety jest brutalna. Niestety droga kolacja za średnią krajową jej zaszkodziła. Czerwieniła się i uśmiechała się, bo dostała nagłej biegunki. Nawet nie zdążyła wstać i BUM. A dodam, że była w sukience bez majteczek. :-) LIFE IS BRUTAL

Gość gość
Autorze dlaczego nie bedzie Wam dane? Raz się żyje działaj ! Będziesz żałował że jej nie zaprosiłeś. Niech wali się świat ale ten jeden wieczór niech będzie tylko Wasz.

Gość gość
zrob cos z tym bo bedziesz zalowal