Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syr

Jestem synem Jezusa

Polecane posty

Gość Syr

i odpowiem wam na niektóre pytania ;)

Gość gość
Jestem bogiem ojcem ale nie przypominam sobie żebym cię spłodził ;)

Gość Syr
Przecież boże to było zapłodnienie in vitro tak jak Maryja była tak zapłodniona ;)

Gość gość
Nie da się żadnej osoby boskiej spłodzić inaczej niż ja spłodziłem jezusa ;) Wyśmigałem maryję a józek się głupio przyglądał ;) Poza tym powiedziałem idiotom że mają napisać w biblii iż to ja jestem początkiem i końcem i widzę że albo debile zapomnieli albo wy nie przeczytaliście ;) Jezusowi jego laski jeszcze nie bzykałem bo jest szpetna podobnie zresztą jak on i dziś żałuję że sie do ojcostwa przyznałem bo tylko wstyd mi to przyniosło ;) Jak kiedyś będę w desperacji i tego paszteta jezusa bzyknę to zrobię to w gumce ;)

Gość Syr
Jezus jest gejem i nie kręcą go kobiety dlatego ma mama była zapłodniona IN VITRO bo przy mej mami nawet mu nie drgnie ;)

Gość gość
On nie jest gejem tylko impotentem tak samo jak wszystkie prócz mnie osoby boskie i święte zamieszkujące moje niebo ;) Jeszcze mi tego brakowało żeby się na kupę pierzyli i płodzili całe stada rozdartych świętych bachorów ;) A ta flama jezusa jest tak brzydka że dosłownie nie mogę się przemóc i wole się trzepać ;)

Gość gość
brałeś morfinę ?

Gość gość
kończ głupia to ględzenie bo nie wiesz o czym piszesz i dajesz się poznać z tej ciemnej, infantylnej strony :P

Gość Syr
Jestem synem marnotrawnym :classic_cool:

Gość gość
to widać...słychać, i czuć :P

Gość gość
co za j*******ie

Gość gość
Niemożliwe. Po porażce z jezusem postanowiłem że go uśmiercę i nigdy juz se żadnego syna nie zrobię ale ożył i wrócił a teraz nie wiem co z nim zrobić ;) Mam w planie sobie córkę z jakąś ładną dziewicą machnąć i se ja do nieba ku zaspokojeniu swej chuci wezmę bo jak na razie nie mam kogo dmuchać a przez całą resztę wieczności to ja się tutaj w ciul zanudzę ;) Maryja nie jest już dziewicą bo krótko po tym jak se ją do nieba sprowadziłem zeszmaciła się i puszcza się z kim popadnie nawet z lucyferem ;) Przesrany jest żywot boga kiedy tylko ręka pozostała ;)

Gość gość
misiak skoncz czym cie futrują? przychodiz bog do fryzjera i mowi :) klepał 40min ,gadał od rzeczy jak na haju :P

Gość Syr
Plemniki Jezusa żyją wiecznie on swą spermę za życia wlał do pewnego naczynia z czasem została ona odnaleziona wraz z jego truchłem i dzięki niej powstałem ;)

Gość gość
spadam :D

Gość gość
W ostateczności bzykałbym jez.u.sa i to nawet w paszczę ale jest skur)wiel taki brzydki że nie umiem na niego bez obrzydzenia patrzeć ;)

Gość Syr
No niestety dobrze że się za nim nie wydałem :) jestem piękny i mam długiego wszystkie dziewczyny mnie pragną a już zapyliłem nie dwie nie trzy ;)