Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsze kobiety

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe czy ja mam pecha czy inni panowie tez. Poznaje dziewczyne staram sie sielanka ona wprowadza sie do mnie 2-3 lata zycia i zaczyna sie ciosanie klockow na glowie. A kiedy slub a kiedy moze zarczyny. Sam na siebie zarabiam nie jestem sknerą dziele sie wyszystkim co mam. One nagle sie robia bezrobotne niezadowolone. One dwa takie zwiazki mialem. I wychodzi miales panią to rób na nią. Na poczatku a jakze rozmowy kolacj***asen wycieczki. Dwa lata i przestaje zalezec pilot kanapa wspominanie o dziecku. Kwiaty rozmowy aktywizacja jakos niewiele daje. Zaczynaja sie rozczenia jestes taki smaki owaki. Gadki jak to zle a glowa coraz czesciej boli. Czy moze jest tak ze jak kobieta usidli faceta to wlacza jej sie syndrom wicia koniecznie gniazda. Zrobienia dzieciaka i nic wiecej.

Gość gość
Dlatego ja mami zamiar chodzić na dziwki.

Gość gość
Bo kobiety chcą się rozmnożyć a nie zabawiać całe zycie

Gość gość
Ale ja sie nie chce bawić, nie chce czuć się jak jeleń robiony w bambuko, ze tak sie wyraze. Panie niestety maja sklonnosc po jakims czasie do wychowywania swoich mezczyzn. To zasadniczy bląd silny i dojrzaly mezczyzna bedzie zawsze i wszedzie wspieral swoja kobiete troszczyl sie i pokazywal ale na pewno nie da sobie wejsc na glowe.

Gość gość
kobiety wiążą się z facetem tylko by wić gniazdo i oczekują tego od faceta

Gość gość
Wasze miejsce jest w jaskini. Wić z facetem gniazdo to jak wejsc do jaskini malpoluda

Gość gość
A gdzie te wasze świadome spełnianie pragnień? Gdzie wyzwolenie z rzekomo narzucanej wam przez mężczyzn niechcianej roli matki polki? Gdzie niechęć do bycia garkotłukiem i kocmołuchem?

Gość gość
To dla bab wygodne ,siedziec w domu nadstawiac cyca ,chodzic z wozkiem na spacerki ,kumpelom sie chwalic jaki ladny dzidziuś jak to men duzo zarabia jakie pikne auto mamy itd. Nima dzidzi nima spacerkow ani plotkow i przechwalan sie. Kobita wtedy usycha. Szlak ja trafia ze kumpele zyja inaczej,ech te baby:-)

Gość gość
Jest tak ze jak facet zakochany to mu nic nie przeszkadza a jak kobieta no moze bys lepiej zarabial zmienil auto podkreslil status materialny. Najlepiej zeby miec bardziej niz kolezanki.A najwiekszym przeciwnikiem faceta jest jej najblizsza przyjaciolka ktora wszystko wytknie bo tak sama nie ma. Skrytykuje z zazdrosci wszedzie wsadzi swoj noc. Tak na prawde powoli zaczynam watpic w wieku 32 lat w prawdziwosc uczuc intencji. Byc moze sie myle wystpuje z pozcyji faceta ktory zawsze mial prace pieniadze, nawet gdy nie pracowal to i umial je zakombinowac. Byl mily oczytany szarmancki wobec kobiet i zaradny. I jest na tyle silny by przeciwstawic sie szowinistycznemu nastawieniu niektorych kobiet. Kiedys mi ojciec powiedzial stary szanuj sie twoj maly nie jest znaleziony na smietniku a kazda D taka sama.

Gość gość
Ojciec dobrze Ci powiedział. Widocznie obracasz się w robotniczych sferach. Spróbuj szczebel wyżej to inteligentną i ambitną kobietkę poznasz albo taką co się zarzeka i podpisze papierze że nie chce dzieci.