Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie pijesz to znaczy że coś z tobą nie tak

Polecane posty

Gość gość

Skad u ludzi takie przeświadczenie? u POLAKÓW niestety zwłaszcza, choć nie lubię generalizować. Wczoraj byłam na imprezie z dwiema osobami które znałam, reszta mi nieznana, nie miałam ochoty na picie, zwyczajnie, chociaż czasem lubię sobie trochę wypić, wypiłam trochę piwa, nie pamiętam dokładnie ile, ale niedużo. Cały czas mnie namawiali żebym piła więcej(oprócz moich znajomych) ;/. Że ja taka swięta, że nie piję, nie palę i w ogóle a oni tacy super bo się "bawią" (chociaż nawet tańczyć im się nie chciało w przeciwieństwie do mnie np.) Poczułam się jak idiotka... pewnie tych ludzi więcej nie spotkam, ale z takim zachowaniem spotkałam się już wcześniej i pewnie nie raz się jeszcze spotkam... tylko nie mówcie, ze byłamu jakiejś typowej patologii i menelstwa bo to byli studenci i to "zamawianych" kierunków, a narypani pod koniec niesamowicie. Wy też sięnie umiecie bawić na trzeźwo? bez oparów alkoholowych, dymowych, jarania trawki innych takich?

Gość gość
Mnie 3 miesiące temu rzuciła dziewczyna bo nie piłem i nie paliłem. Od kiedy na portalu randkowym umieściłem wpis, że nie piję i nie palę i szukam tego u dziewczyny to od tego czasu cisza mimo, że wcześniej sporo pisałem z dziewczynami. Mam 25 lat i nigdy więcej nie będę w związku tylko raz. :( Chyba, że poszukam sobie miłości poza Polską. pozdrawiam