Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do teściowych i matek synów

Polecane posty

Gość gość

O ile lat starszą / młodszą od syna synową byście zaakceptowały? A może to nie miałoby znaczenia?

Gość gość
Zeby moja przyszla synowa nie byla w moim wieku.

Gość gość
ma znaczenie i to duże chciałabym by synowie mieli zony w swoim przedziale wiekowym

Gość gość
Ale np. mogłaby być 10 lat starsza albo 20 lat młodsza od syna?

Gość gość
nie chciałabym zadnych wielkich roznic wiekowych ani małolaty ani starej baby na synowa

Gość gość
Ale nie mogłabyś jej zaakceptować, jeśliby miała dobry charakter a syn ją kochał?

Gość gość
mój syn powinien mieć jak najmłodszą

Gość gość
i powinien szybko zrobić jej dzieciaka żeby ją ze sobą związać na stałe i uzależnić, inaczej ona szybko zwieje za innym bogatszym. Dobrze że żyjemy w kraju gdzie kobiet z dzieckiem faceci nie chcą

Gość gość
tak około 5 lat w każdą stronę przyjęłabym bez problemu... z większą różnicą mogłabym mieć problem ale starałabym się tego nie okazywać...

Gość gość
Moja synowa jest 11 lat młodsza od mojego syna i uważam, że idealnie się zgrali.

Gość gość
a ja napiszę w imieniu mojej mamy, kiedyś była tak rozmowa i powiedziała jedno że bym był szczęśliwy. nie ważne ile ma lat tylko ma widzieć szczęście i miłość,

Gość gość
o i to jest normalna fajna matka i potencjał na super teściową ,nie to co zazwyczaj jak i powyżej -koncert życzeń a potem zapewne psucie krwi w małżeństwie młodych ludzi

Gość gość
dotyczyło 01;02 :-)

Gość gość
- Zeby moja przyszla synowa nie byla w moim wieku. - nie chciałabym zadnych wielkich roznic wiekowych ani małolaty ani starej baby na synowa - tak około 5 lat w każdą stronę przyjęłabym bez problemu... z większą różnicą mogłabym mieć problem ale starałabym się tego nie okazywać... xxx Ja, ja, ja, moje, moje, moje - tylko tyle slysze z tych wypowiedzi, jak rozmowa o psach wystawowych, dla ktorych szukacie rozplodowcow a nie o waszych dzieciach. Tak jakbyscie mialy wplyw na to z kim wasz syn idzie do lozka :) Nie powinno was w ogole obchodzic zycie milosne waszych dzieci, wazne zeby byly szczesliwe.

Gość gość
Wiekszosc bab mysli ze dzieciaki sa ich wlasnoscia jak psy hahah :D To sie dopiero zdziwicie. Wara wam od zycia milosnego waszych dzieci :D

Gość gość
gość dziś Wiekszosc bab mysli ze dzieciaki sa ich wlasnoscia jak psy hahah xxx no proszę! a swoim teściowym się dziwiły!

'o i to jest normalna fajna matka i potencjał na super teściową ,nie to co zazwyczaj jak i powyżej -koncert życzeń a potem zapewne psucie krwi w małżeństwie młodych ludzi' dzięki, dość często słyszę że mam spoko mamę,

Gość gość
mój syn jest strasznym bałaganiarzem, kocham go ale mnie wkurza:-) dlatego niechby była jaką sobie wybierze ale niech go zabierze w imię spokoju w moim domu. Chętnie ugoszczę, nakarmię ale życ pod jednym dachem już niekoniecznie. Tak go nie uczyłam jakby co a wyszło jak wyszło. Jest wysoki, przystojny , mądry ale ma tę wadę więc pokocham kazdą bo nie będzie miała z nim lekko - jako kobieta już to widzę.

Gość gość
gość dziś Wiekszosc bab mysli ze dzieciaki sa ich wlasnoscia jak psy hahah smiech.gif To sie dopiero zdziwicie. Wara wam od zycia milosnego waszych dzieci vv odezwala sie klotliwa szmata ktorej nikt nie chce na synowa