Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie jest tu Was duzo wiec napiszcie prosze jaka kobiete byscie wybrali

Polecane posty

Gość gość

z kazdej z tych 2 par? 1. 8 lat starsza, od Was, ale wygladajaca jakies 10-12 lat mlodziej, szczupla, z klasa, bezdzietna - albo 8 lat mlodsza, gruba, ale nie wulgarna? 2. Stara panna, pracujaca, wesola, usmiechnieta, z pasjami, 5 lat mlodsza - albo mezatka, dzieciata, 9 lat mlodsza, rowniez wesola, usmiechnieta, z pasjami, bezrobotna?

Gość gość
1 dziewica 2 młodsza

Gość gość
Bogatą i piekną:-P

Gość gość
1. ta młodsza, to że gruba to zawsze może schudnąć, a tej starej sie juz odmłodzić nie da... 2. Tu akurat wolałbym starą panne pracującą niż bezrobotnego pasożyta

Gość gość
Nigdy gruba a reszta zależy od wielu rzeczy i nawet dziecko nie musi być przeszkodą. Bezrobotna też by mogła być ale... Jest masę takich ALE ale jeśli zostałyby spełnione to wszystkie poza grubą mógłbym brać pod uwagę. Ślub natomiast odpada z każdą.

Gość gość
Cholercia, zapomniałam coś dopisać do pierwszego posta :) 1. 8 lat starsza, od Was, ale wygladajaca jakies 10-12 lat mlodziej, szczupla, z klasa, bezdzietna - albo 8 lat mlodsza, ale wyglądająca ok. 8-10 lat starzej, gruba, ale nie wulgarna? Nie wiadomo, jak każda z nich będzie wyglądać za kilka lat :) Gościu, tu akurat miałoby dla Ciebie znaczenie, czy pracuje, czy nie (nie wiadomo, z jakiego powodu nie pracuje) - a nie to, że jest mężatką i ma dziecko?

Gość gość
Ale pokrętnie piszesz, młodszą starszą, nie możesz po prostu napisać wieku? Brakuje punktu odniesienia? 1. Szczupła oczywiście , okrąglejsze mogą być atrakcyjne ale gruba odpada 2.jak stara ta panna? Nie znam ani nie widziałem nigdy naprawdę starej szczęśliwej panny.w każdym razie z tych 2 to wol3 tą pannę niż dziesiątą męzatke bez 2 zdań.

Gość gość
To zmienia postać rzeczy. Wyglądająca staro odpada tak samo jak gruba a ich wszystkich przyszły wygląd dziś na decyzję nie ma wpływu bo po kilku latach każdą można zostawić. Ps. Mężatka też mi nie przeszkadza. Liczą sie te ALE o których mówiłem. Szczegóły i głównie wygląd.

Gość gość
bo ona mówi o sobie, pewnie jest 35letnią raszplą i wydaje jej sie że wygląda jak kwitnąca dwudziestolatka :o

Gość gość
Ale to tylko zalozenia, a nie konkretne osoby :) Powiedzmy wiec, ze (aby wszystko pasowalo) 1) Macie 28 lat, wiec pierwsza ma 20, druga 36 2) Macie 38 lat, wiec pierwsza ma 33, druga 29

Gość gość
Może tak wyglądać. Dziś wrzuciłem tutaj zdjęcie pewnej dziewczyny. Urodę ma taką że w wieku pięćdziesięciu lat będzie seksowniejsza niż większość dwudziestek jeśli sie tylko nie upasie.

Gość gość
Dlaczego na tej Kafeterii wiekszosc osob mysli, ze jak sie pisze jakies posty, to koniecznie o sobie?

Gość gość
Żadna z tych. Najlepiej młoda, pracująca, bez dzieci, bez męża, Ale żadna próżna bizneswoman, krągła ale nie gruba i uśmiechnięta.