Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dziwnego się wczoraj zdarzyło na imprezie.

Polecane posty

Gość gość

To nie jest prowokacja. Jechałam sobie windą z trójką facetów (dwójka znała się ze sobą, trzeci był obcy). I ten trzeci obcy, jak wysiadał na swoim piętrze to powiedział do mnie "Ty idziesz ze mną" (bez żadnego uśmiechu, nic). Ja go zignorowałam a on mnie zaczął ciągnąć za rękę i to mega mocno. Ja w szoku, się opierałam a on mnie wręcz przesunął po tej ziemi, z końca windy na sam początek i ja wtedy się chwyciłam za ścianę i powiedziałam do niego co ty robisz a ten typek nadal nic. Jeden z innych kolesi z którymi jechałam powiedział do niego puść ją i on mnie odepchnął i zostawił. To trwało chwilę, ale on mnie naprawdę mocno przeciągnął przez tę windę, aż mam ślad na nadgarstku. Jestem w szoku, że coś takiego się stało. NIby do niczego nie doszło ale nie rozumiem jego postępowania, po co on mnie ciągnął? Na co on liczył? To było około 3 nad ranem, wracałam ze studenckiej imprezy.

Gość gość
Dziewięcdziesiąt dwa, ale co miałam odpowiedź na tekst kompletnie obcego faceta "ty idziesz ze mną". Olałam go, szczerze mówiąc byłam już zmęczona i pijana po tej imprezie i ostatnie o czym myślałam to żeby z nim rozmawiać. I on wtedy mnie chwycił ze nadgarstek i ciągnął do wyjścia. Ja się nie przestraszyłam ani nic z tych rzeczy, dlatego jak on mnie ciągnął to po prostu się zapierałam jak mogłam w tej windzie ale on mnie dość szybko przeciągnął do siebie i dopiero wtedy na niego naskoczyłam ze słowami "co ty robisz" i ten inny facet się za mną wstawił . O co temu facetowi chodziło?

Gość gość
Ma ktoś jakiś pomysł, co ten facet miał na celu ciągnąc mnie w windzie?

Gość gość
może chciał cie zgwałcić ? czego ty od nas oczekujesz? ze napiszemy ze olśniła go twoja uroda i postanowił ci się oświadczyć na dachu wieżowca w świetle księżyca ?

Gość gość
Pewnie chciał żebyś mu gary umyła

Gość gość
to nie oczywiste? wyczuł, że byłaś pijana i że może będziesz przez to łatwa

Gość gość
chcial cie przelecieć, proste. masz farta ze ci dwaj inni byli jeszcze w windzie, wlasciwie to im zawdzieczasz to, ze nic ci sie nie stalo.

Gość gość
rower miałaś mu napompować...myśl troche, ja prld

Gość gość
mi tylko dwie opcje przychodzą na myśl: -zgwałcić -wywieźć do burdelu

Gość gość
Masz szczęście, że jechało jeszcze dwóch z tobą, bo inaczej mogłoby to się źle skończyć :O Kutwa, strach teraz nawet windą jeździć :O

Gość gość
Ale właśnie o to chodzi, że aż mi się nie chce wierzyć, ze chciałby mnie zgwałcić. To byłoby jakieś chore, kurde jadę sobie windą na swoje piętro a on mnie z niej PRZY INNYCH wyszarpuje. To jest tak głupie, że aż nierealne ;/

Gość gość
To normalne,3cia rano młoda dziewczyna,pewnie jeszcze ubrana imprezowo,to co się dziwisz.Zauważył, że nie jesteś z tamtymi to chciał wykorzystać okazję.... i ciebie. Szlajaj się dalej sama po nocach to sie przekonasz następnym razem co od ciebie chciał.

Gość gość
dziwne rzeczywiscie

Gość gość
21 wiek