Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zostawić faceta jeżeli skończył szkołę policealną zamiast studiów wyższych

Polecane posty

Gość gość

u mnie w rodzinie wszyscy są po studiach i od miesięcy słucham od rodziców, że mam go koniecznie wysłać na studia, nawet jakieś zaoczne bo ma pracę, a poza tym mam zastanowić się, czy chcę być z kimś kto nic nie robi w tym celu żeby podwyższyć swoje kwalifikacje. W sumie to mają trochę racji, bo lepiej mieć studia niż nie mieć i zawsze to lepiej wygląda, a poza tym już nie chce mi się tego słuchać.

Gość gość
"Lepiej mieć studia bo to jakoś wyglada". Gratuluję podejścia :o w dzisiejszych czasach po wiekszosci kierunkow mozna sobie dyplomem d**eę podetrzeć, tyle jest warty. Ludzie zapisują się na studia byle tylko je miec, a potem mamy miliony bezrobotnych absolwentów śmiesznych szkół typu wyższa szkoła lansu i baunsu:o lepiej by po szkole średniej poszli do roboty, zdobyli doswiadczenie, na pewno korzystniej by na tym wyszli niż po tych gpwnoszkołach.

Gość gość
A co odpowiedzi na pytanie z tematu — tak zostaw go, ale nie dlatego że nie ma studiow, tylko dlatego boś głupia jak but. Wielka inteligentna z wykształconej rodziny haha.

Gość gość
Jak widac nie masz do niego glebszych uczuc, obchodza cie glównie pozory, blichtr i swiwty spokoj od strony umyslowo ograniczonej a pelnej zadecia rodziny. Jestes tchorzem. W obliczu tych faktow lepiej go zostaw, chlopak zasluguje na bardziej wartosciowa partnerke, ktora obdarzy go prawdziwym uczuciem. A dyplom studiów powies sobie w kibelku.

Gość gość
olej go, jestes za głupia jeszcze :))pamietaj, ze zaden papier nie czyni czlowieka :) wyjdz na dwor, posmakuj zycia ;) nie pozdrawiam

Gość gość
bedzie mial kiepska prace wiec go zostaw

Gość grzegorz57b
Nie wiem, co wy wiecie na ten temat, ale ja jestem po szkole policealnej i zarabiam ponad 4 tys. Mam 26 lat i jestem przed awansem. Moja siostra teraz idzie na technika informatyka i już mam dla niej pracę u mnie w firmie, gdzie będzie zarabiać prawie tyle, co ja (jeśli mnie do tego czasu nie wkurzy). Ona w Bytomiu się zapisała do Delty Edukacji. Nic nie będzie płacić za naukę, zajęcia co drugi weekend, więc w tygodniu będzie mi biuro sprzątać.