Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_z_Wrocławia

Piękność zakochana w kulejącym brzydalu :) To mozliwe !

Polecane posty

Gość Kasia_z_Wrocławia

hm… poznałam faceta przez internet. Ja mężatka z 13 letnim stażem, mąż przystojniak, który ma mnie w nosie. On też żonaty. Dużo pisaliśmy, wymienialiśmy poglądy… Po pewnym czasie wymieniliśmy się zdjęciami, ale takimi na których niewiele było oprócz sylwetki. Byłam nim zafacsynowana, rozumieliśmy się jakbyśmy znali się od wieków, zwierzaliśmy się sobie z najskrytszych tajemnic. Nie obawiałam się pisać i rozmawiać z nim o wszystkim, bo przecież w internecie czułam się anonimowa. Po pewnym czasie nalegałam na spotkanie, on ciągle odmawiał, mówił że mi się nie spodoba, bał się zerwania wirtualnych kontaktów. W końcu uległ moim namowom. Umówiliśmy się na kawę, i czar prysł! Facet okazał się tak mało atrakcyjny, żeby nie powiedzieć „paskudny”… kościsty, łysiejący (po 30-tce), kulejący, styl ubierania też nie ciekawy. Pogadaliśmy, ale to już nie było to. Wypytałam go o żonę, dlaczego im się nie układa? -dałam receptę na udane małżeństwo, doradziłam kupno kwiatów i powrót do żony. Ze skwaszoną miną grzecznie wyszedł. Było mi dobrze, że nikt znajomy mnie z nim nie zobaczył. Wyszedł, ale nie dał za wygraną, otrzymałam smsa z przeprosinami, wyjaśniał w nim, że jest kawalerem, a udawał bo wiedział że nie chcę by ktoś się we mnie zakochał i taka bajka wydała mu się najłatwiejsza. Dalej rozmawialiśmy przez telefon, przepraszał… Rozumiałam go i rozumiem do dzisiaj. Od tamtych dni minęło bardzo wiele czasu. Wiem jak wygląda, ale przestało się to dla mnie liczyć. Rozwiodłam się, jestem z Nim. Kocham go pomimo, że nie wygląda tak jakbym tego chciała. Liczy się dla mnie jego wnętrze, to jak mnie traktuje, jak się d mnie odnosi, to że dla niego to ja jestem najważniejsza i najpiękniejsza na świecie. Liczy się z moim zdaniem, bierze pod uwagę moje sugestie, zmienił styl ubierania się. I dla mnie jest najcudowniejszym facetem na świecie. Wiem, że nie zamienię go nigdy na inny model. Ale człowiek uczy się na błędach… Nie udaję, że nie słyszę opinii na nasz temat, wiem że moi znajomi dziwią się że zostawiłam przystojniaka by być z nim. Ale to moje życie, to ja mam być z nim szczęśliwa. Akceptuję go takiego jakim Jest. Jednak jeśli Ty się zastanawiasz czy kiedyś się to zmieni, czy nadal będziesz go „brzydkiego” kochać tzn że wcale go nie kochasz! Ja nie zakochałam się w brzydalu, człowiek którego pokochałam okazał się brzydki, ale jak to mawia moja babcia: „każdy towar ma swojego kupca”

Gość Kasia_z_Wroclawia
Więc głowa do góry. Każdy z was może mieć piękną, kochającą partnerkę. Wystarczy popracować nad swoim wnętrzem i być dobrym człowiekiem. :)

Gość Adrianna_moskwa
A ja wam powiem tak, prawie trzydziesci lat temu (o matko, ale stara jestem) poznalam pewnego chlopaka. Byl inteligentny, oczytany, mial poczucie humoru i wogole byl gentelmen. Mial jedna wade, byl baaaardzo nieatrakcyjny. Tak go przynajmniej ocenilam. Piec lat pozniej wzielam slub z najprzystojniejszym facetem pod sloncem. I wiecie co? To byl ten sam mezczyzna! Bo na urode czlowieka patrzymy przez pryzmat uczuc jakie do niego zywimy. I niech mi ktos dzis powie, ze moj maz jest nieatrakcyjny!!! Chyba tylko jakis slepy niedorozwoj moze tak twierdzic

Gość Wygląd sie nie liczy
Związek przede wszystkim powinien opierać się na wzajemnym szacunku i zaufaniu, a zaczynać powinien się od tego co mamy w głowie a nie od walorów zewnętrznych, to zupełnie drugorzędna sprawa

Gość gość
To co napisałaś jest cudowne. Podziwiam i życzę dalszego szczęścia z ukochanym:)

Gość gość
Ale dodam też że może dla kobiet wygląd zewnętrzny nie ma znaczenia. Mężczyźni to inna para kaloszy, niestety.

Gość gość
to jest właśnie miłośc a miłość jest słodka :-)

Gość gość
prowo! Piękna kobieta nawet nie splunie na przeciętniaka a co dopiero na brzydala!

Gość Aniiiitka
Z tego co wiem ogólnie to kobiety raczej nie zwracają uwagę na wygląd mężczyzn. Jeśli już to tylko na ubiór, glos itp. No i potem najwazniejsze wnetrze i charakter. :)

Gość Aniiiitka
To tylko faceci sobie wmawiają, że jak nie są wysocy, ładni to już nie mogą miec atrakcyjnej kobiety.

Gość gość
nie mów mi co robię ze swoją śliną nie pluje w ogóle znawco

Gość jadzkadr
To prawda. Charakter i dobre wnetrze to podstawa u faceta.

Gość gość
a przede wszystkim grubość portfela :) miłe panie

Gość gość
Prawda jest kasą to i brzydal jest fajny

Gość Basia2a4
Pieniądze i wygląd nie mają najmniejszego znaczenia. Liczy sie tylko i wylącznie siła charakteru. Każdy podrywacz o tym wie.

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
wazny jest wyglad i charakter.

Gość gość
charakter jest najwazniejszy.

Gość gość
tez mialam przystojnego faceta ale byl wredny.

Gość gość
znam ladne kobiety ktore maja brzydkich facetow.

Gość gość
Na starość dajecie szanse brzydalom bo same straciłyście na urodzi i młodości a najlepsze lata straciłyście z kimś innym

Gość bez przesady wiek
taka babeczka koło 40-stki tez moze byc ok.