Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuśne wdzięki

Dusiłam się fallusem to był bardzo ostry SEXXX

Polecane posty

Oto ma historia ❤️ Pociągnął k**wa jeszcze raz i zerwał je ze mnie. Podszedł do Anki i zrobił jej to samo.Stałyśmy teraz k**wa gołe przed nimi i czekałyśmy co będzie dalej.... Popchnął mnie na łózko,usiadłam kazał mi rozszerzyć szeroko nogi i wsadził palce w pi**ę,aż k**wa zabolało -widzę suko ze jesteś gotowa na rznięcie,ale jeszcze suko poczekasz chwile na kutasa -wyliż ja dziwko-powiedział do Anki i szarpnął ja za włosy tak,że znalazła się między moimi nogami ...lizała całą moja cipę wkładając czasem język w pi**ę.Widziałam jak jeden z nich zabawia się jej wypiętą d**a.Drugi podszedł do mnie z boku złapał za włosy i wj**ał mi ch*ja do ryja -obciągaj dziwko! Lizałam mu ch*ja bawiąc się jego jajami... -nie tak k**wo,za co zapłaciłem??obciągaj jak dzi**a do samego końca! Znów uderzył mnie w mordę,aż moja głowa odwróciła się w drugą stronę.Pociągnął mnie za włosy i wj**ał mi kutasa do samego gardła pie**olił mnie jakby to była moja pi**a ostro i do samego końca.Dusiłam się jego ch*jem,ślina kapała mi z mordy,ale kutas nie przestawał.Anka ciągle lizała moja cipę pie**olona od tyłu przez drugiego sk**wiela...za chwile się zamienili i obciągałam pałę temu drugiemu,chyba miał k**wa większego kutasa bo jak tylko wj**ał się w moje gardło to się k**wa porzygałam.Wyciagnał ch*ja i zaczął napie**alać mnie nim po ryju... -pie**olona k**wa!co zrobiłaś szmato?,liz to k**wa teraz! ...zlizywałam k**wa rzygi z jego ch*j,który dalej pchał się k**wa w moje gardło do samego końca.Język Anki drażnił ciągle moją cipę, jęczałam coraz k**wa głośniej czułam ze dłużej nie wytrzymam,ale wtedy sk**wiel któremu obciągałam kazał jej przestać.Ściągnął mnie z łózka kazał uklęknąć i wypiąć k**wa d**ę w jego stronę. Ledwo się wypięłam to wpie**olił mi ch*ja w d**ę.Myślałam k**wa,że mi ja rozerwie.Rżnął k**wa jak dziwkę z całej siły i do samego końca,jęczałam i k**wa stękałam coraz głośniej chciałam, żeby wsadził mi ch*ja w cipsko i zerżnął jak szmatę,ale on pie**olił dalej moja d**ę.Klęczałam rżnięta w dupsko i patrzyłam jak Ankę pie**oli ten drugi sk**wiel...jak wkłada jej ch*ja w cipsko do samego końca,a ona jęczy coraz głośniej. Zaczęłam k**wa prosić ch*ja,który pchał mi się w d**ę,żeby k**wa wreszcie mnie wyruchał w pi**ę za co k**wa znów oberwałam parę razy po dupie,aż k**wa szczypało. -zamknij mordę szmato!.. i wypnij się bardziej. Trzymał moje biodra i j**ał z całych sił coraz mocniej pchał kutasa w moja d**ę.Za chwile położył się na ziemi i wreszcie pozwolił mi dosiąść swojego ch*ja...usiadłam na nim i od razu wj**ałam kutasa w pi**ę.Za chwile ktoś mnie pchnął tak k**wa,ze położyłam się na na nim i poczułam jak drugi sk**wiel dobiera się do mojej d**y wpychając mi tam swojego kutasa.Teraz j**ali mnie we dwóch w pi**ę i w d**ę czułam k**wa jak ich kutasy rozpychają się we mnie i k**wa nie wytrzymałam dostałam orgazmu.... -pie**olona k**wa!nie poczekała na nas... -sie pospieszyłaś szmato! Któryś z nich wyj**ał mi k**wa w pi**ę,aż się pozwijałam. Zostawili mnie i k**wa teraz j**ali w dwójkę Ankę... rżnęli ją k**wa tak ostro,jak k**wa mnie przed chwila. Jak k**wa czuli ze zbliża się orgazm to kazali nam otworzyć mordy i spuścili nam się do ryja...... :) ale było super :):):)POLECAM:):):):)

Gość gość
Patologia...