Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkkaamusia

tak wiem kolejna kretynka pyt o ciaze..

Polecane posty

Gość gośćkkaamusia

hej... brak okresu. i sikanie.. takie mam objawy :-) poza tym tydz spóźnienia i zero innych objawów. może ktoś cos...? mi doradzi... jak ktoś miał itp... cokolwiek.. jednym słowem POGADAMY?? :-D

Gość gość
fajna masz opinie o sobie "kretynka", mi jak sie okres spozniał to zrobiłam test, czaisz?

Gość gość
Zrób test ciążowy :)

Gość gość
A wiesz co to test?

Gość gość
Co mamy Ci.doradzic?Zrob test. Sikanie? Myslalam,ze kazdy czlowiek.oddaje mocz,a nie tylko ciezarne... chyba,ze chodzilo.Ci o czeste sikanie,a nie jest jeden z pierwszych objawow. Zrob po prostu test.

Gość gośćkamusia
mój tytuł jest tytułem a nie ocena mojej inteligencji ;-) wiem co to test i robiłam trzy dni temu negatywny. nie chce żebyście mi coś wywróżyly :-D po prostu się zastanawiam glosno. bo wydaje mi się ze owulacja mi się przesunęła... chociaż zawsze miałam cykl plus minus jeden dzień 30 dniowy... czekam obserwuje i zobaczymy.... jeszcze mam brzuch wielki od wzdęcia ale śmiem twierdzić ze to sprawa groszku.... :-D

Gość gość
Jrsli robilas po terminie @ to test jest wiarygodny ;/

Gość gość
nie-masz wielki brzuch bo to na pewno ciąża:/ ludzie czemu wy wszedzie widzicie ciaze, kazda co miesiac opisuje nagle swoje objawy, 2 tyg od zagnieżdzenia nie mineło i juz same objawy ciąży występuja:/ na prawde ciezko jest ogarnac cykl menstruacyjny kobiety? poczytajcie podręczniki do 4 klasy do przyrody lub wychowania do zycia w rodzinie:/

Gość gość
"Jrsli robilas po terminie @ to test jest wiarygodny ;/ " Niekoniecznie. Owulacja mogła się przesunąć wówczas w terminie spodziewanej miesiączki test będzie jeszcze negatywny. Autorko trzeba się wstrzymać i tyle.

Gość gość
Na kafe co drugiej dziewczynie przesunela sie owulacja... nie jestes w ciazy.

Gość gość
jesteś w ciąży,miałam identycznie

Gość gość
widze ze same wrózki na forum:) no wow fajnie tak obstawiac-jestes/nie ejstes w ciazy, zawsze mamy 50% szans ze zgadniemy i jest to duzo wiec moze obstawiajmy? a wygranym internautom autorka wreczy tostery w ramach nagrody

Gość gośćkamusia
jakie tostery....:-D uścisk dloni ewentualnie ;-) mojej kol wyszedł test dopiero po tyg od spodziewanego okresu. a ja robilam w ... 4 dniu po i o 19stej. wiec jesli stężenie jest największe rano to moglo wyjsc negatywnie. teraz grzecznie czekam nie będę wydawac kasy na testy. predzej bete zrobię. temp tez jest na moich wyższych pułapach wiec notuje i czekam. post pisze dla tych co potem szukają na forach inf. trochę czyt i sa wpisy a potem sie urywaja inie wiadomo czy przyszedl okres czy bobo. :-D aaa i bola mnie piersi po bokach.... kawe pije. wiec mnie nie odrzuciło :-D :-D