Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie2105

Spanikowałam i nie poszłam na rozmowę kwalifikacyjną

Polecane posty

Gość nie2105

Sorry ze bez polskich znakow ale klawiatura mi szwankuje. Mialam juz doswiadczenie w pracy do ktorej aplikowalam, bo juz pracowalam w salonie sieci komorkowej. Z dobrych rzeczy pamietam dobre zarobki ze zlych sporo, walka o klienta, plany do wyrobienia, ciagle testy wiedzy, tajemniczy klient, mase wiedzy do opanowania. Pracuje w bardzo fajnej pracy obecnie mam do czynienia z klientami, ale nie mam naciku na sprzedaz, zadnych planow zadnych kontroli ogolnie nie zapeszajac praca lekka przyjemna i wygodna, jednak zarabiam najnizsza krajowa i troszeczke moja sytuacja finansowa podupadla zlozylam wiec sowje cv do Play. Dlugo nie musialam czekac na odzew przeszla dwa pierwsze etapy rekrutacji kolejnym bylo zaporszenie do salonu i spedzenia kilku godzin w salonie aby poznac zaloge itp. dano mi skrypt do naczuczenia ktorego mialam nauczyc sie slowo w slowo. Szykowalam sie dokladnie na to spotkanie jednak uczac sie caly czas sobie przypominalam jaka byla to dla mnie stresujaca praca, jaka bylam nerwowa i jaka w sumie niepewna przyszlosc mnie czeka z Play bo w kazdej chwili mozna wyleciec wystarczy gorszy miesiac sprzedazy no i wychodzac z domu szlam z mieszanym odczuciem na to spotkanie bedac juz przy salonei Play spanikowalam i poszlam w druga strone. Po ok 30 minutach widzialam ze dzwonili do mnie z tego salonu nie odebralam. Teraz mam kaca moralnego bo potrzebuje wiekszej gotowki wiekszych zarobkow i jestem zla na siebie ze tak sie zachowalam niepowaznie, ze moze bym sie dostala bo w sumie spotkanie w salonie bylo najbardziej decyzyjne. Z drugiej strony pamietam ile mnie nerwow kosztowala taka praca. Mam teraz ogromnego kaca moralnego. Co myslicie o tej sytuacji patrzac tak an to z boku?

Gość princessinthesky
Poszukaj czegoś innego, nie warto marnować życia dla kasy.

Gość dudinka
miałam tak samo,pracowałam dwa lata w banku,odeszłam ,pracowałam na czarno i znów zachciało mi się umowy, studiuję finanse i mam dośw wiec szybko zostałam zaproszona na rozmowę ,ubrałam się ,przygotowałam i ...poszłam do parku. kilka tygodni pózniej dostałam pracę posrednio związaną z finansami ale spokojną bez planów sprzedazowych i wiecznego stresu,z niezłym jak dla studenta wynagrodzeniem

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, tylko teraz usiądź i pomysl w czym jestes dobra a co moze dac ci większa kasę niż obecnie - i szukaj pracy. Zadowolenie z tego co się robi to podstawa !