Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwariowałam

Polecane posty

Gość gość

Ja normalnie oszalałam. Mam męża, dziecko a nie mogę przestać myśleć o jednym kanadyjskim aktorze. Normalnie się zakochałam jak jakaś nastolatka. Nie mogę spać, jeść, nic mnie nie cieszy tylko ciągle o nim fantazjuje. Błagam dajcie dajcie mi jakieś namiary na dobrego psychologa najlepiej w gdańsku który wyleczy mnie z mojej obsesji bo niedługo kompletnie zwariuje. Teraz możecie pisać jaka to ją głupia jestem.

Gość gość
który to aktor. mnie sie podoba ten gerard butler :P ale żeby od razu obsesje

Gość gość
No właśnie ja mam obsesję na jego punkcie. Jonathan scott. Zwariowalam i mam tzw motyle w brzuchu jak tylko go gdzieś widzę.. normalna wariatka ze mnie.. ehhh...

Gość gość
fe nie podoba mi się jakiś taki krzywousty

Gość gość
Ja też staram sie sobie wmawiac że nie jest wcale taki przystojny i ma krzywa twarz ale to g.....o daje bo dalej szaleje na jego punkcie. I nie wiem jak sie wyleczyć z tej chorej obsesji bo jest coraz gorzej ze mną.

Gość gość
:D ten facet ma bliźniaka czyli masz podwojone szanse :D :D :D

Gość gość
Ale ten blizniak tak na mnie nie dziala:)

Gość gość
Przecież wyglądają tak samo :D :D :D a tak szczerze to nie kojarzę tego aktora z żadnego filmu czy serialu

Gość gość
Właśnie że nie wyglądają tak samo:) chyba nie gra w żadnym serialu ani filmie chyba że w kanadzie. W polsce jest tylko jeden program z jego udziałem. Kurde ja sie czuje jak głupia malolata znowu...

Gość gość
nie wmawiaj sobie że jest brzydki tylko że jest twoim marzeniem i mów-- tym razem jak go zobacze to zakocham sie jeszcze mocniej a nastepnym tym to pewnie juz skonam na jego widok. za każdym razem podnoś poprzeczkę tego co rzekomo poczujesz na jego widok. po tyg. przejdzie ci.

Gość gość
tez mi sie ktos podoba i nie moge o nim zapomniec.

Gość gość
No mam nadzieję że mi szybko przejdzie bo w wariatkowie skończę. A bardziej to już oszalec na jego punkcie nie mogę. Dzięki za miła pogawędkę,trochę ulzylo jak sie wygadalam bo nie mam z kim pogadać.

Gość gość
A ile to już trwa? Myślę, że góra 2 tygodnie i ci przejdzie, wiem coś o tym już nie raz 'zauroczyłam się' w aktorach i to czasami naprawdę brzydkich. Potem oglądałam z nimi praktycznie wszystkie wywiady na youtube ale szybko mi przechodziło zazwyczaj gdy już nie miałam czego obejrzeć :D.

Gość gość
Rozumiem autorke. Ja kocjam stathama!!! Tez jestem mezatka i mamą.

Gość gość
Z tym akurat niewiele jest do oglądania poza tym programem który oglądam cały czas i to po kilka razy ten sam odcinek bo i tak patrzę tylko na niego. No masz rację że 2 tygodnie i wiem że on jest tylko nierealnym marzeniem ale ciężko mi o nim nie fantazjowac. Wiem że kiedyś to przejdzie ale to strasznie dziwne uczucie bo ostatni raz takie zauroczenie przezywalam jak miałam 14 lat tylko wtedy to trwało 3 lata i mnie wykanczalo bo na nikogo innego nie zwracalam uwagi. Teraz jestem dorosła i co najważniejsze mam męża więc nie powinno mi się to zdarzać.

Gość gość
No kochana teoretycznie wiele rzeczy nie powinno się dziać ale jednak się zdarzają.. takie już jest te głupie życie..

Gość gość
Gość 22.35 Skoro mnie rozumiesz to pewnie zrozumiesz też moje pytanie. Jak w tej sytuacji radzisz sobie z rzeczywistością?

Gość gość
jak można kochać aktora? Człowieka ,którego się nie zna ,nigdy z nim się nie rozmawiało i nawet na żywo nie widziało? Porabało was, kobiety?

Gość gość
Tak, porąbało... :)

Gość Christian
Jackie 2016 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Jackie_2016 Relacja wydarzeń z życia Jackie bezpośrednio po zamachu i zabójstwie jej męża, prezydenta Johna F. Kennedy'ego w 1963 roku.