Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

sukienka

Polecane posty

równo rok temu kupiłam sukienkę byłam w niej na weselu raz,teraz za dwa tygodnie mam znów wesele i dylemat czy włożyć tą samą kieckę?? kupiłam nową ale okazała się za krótka...

Gość gość
nie ma za krótkich sukienek

nie mogę pokazywać ud :O ta nowa myślałam że jest przed kolano (zakup przez neta) zmierzyłam ją dopiero po miesiącu bo mi się nie chciało i okazało się że jest w pół uda :O

Gość gość
Masz piękne uda :) pokazuj!

Gość gość
nie siej wioski :classic_cool: ta sama sukienka na dwa wesela? kurfa, ja szukam kiecki i mam dosc :O

Gość gość
mnie to juz szlag trafia pokaz swoja sukienke moze opisz bo ja jak pacze na te zdjecia to krew mnie zalewa najlepiej to bym chciala chyba taka sukienke tulipan :classic_cool: ale nie wiem czy niezbyt frywolna by byla

a to wesele w tym samym towarzystwie? w sensie będą prawie ci sami goście bo jeżeli niewielu sie powtórzy to smiało zakładaj tę samą

powtórzy się maks 30 osób wesele na 200 osób jest wiec dużo. nie mogę ci pokazać bo miałam ja na sb tylko raz na tamtym weselu (nie mam foty) i to była limitowana edycja nigdy takiej na nikim nie widziałam a ta którą kupiłam na to wesele jest za krótka może jutro cykne fote...

powtórzy sie 30 osób, z czego połowa to kobiety połowa faceci (faceci nie pamiętają takich rzeczy jak jaką miałaś sukienkę rok temu). Zatem wyluzuj i załóż tę którą już miałaś na weselu.

Gość gość
ale badziewie za prawie 100 zł :O

Gość gość
druga też beznadziejna, co to jest ta peleryna, wygląda to koszmarnie :O

ta z H&M taka dziewczęca, odmłodzisz się, będziesz jak słodka dziewczyna ale nie jak seksowna kobieta.

przemyśl zakup tej z pelerynką, skoro an modelce wygląda jakby była w ciąży to na tobie efekt będzie pewnie jeszcze gorszy.

Gość gość

oki fiku przemyślę i nie muszę wyglądać kobieco (idę z córką posiedzieć za stołem) gość 23:00 mamy inne gusta (nie włożyłabym tej pierwszej za nic w świecie) a dwie pozostałe nie wyświetlają mi się.

gość dziś 1. nudna, zbyt poważna jak dla młodej dziewczyny i starodawna 2. wygląda tanio, prosta, bez dekoltu, bez podkreślenia figury, materiał wygląda tanio 3. byłaby ok gdyby nie te kwiaty, które są okropne

ja cały czas szukam czegoś dłuższego a jak już znajdę to koloru nie ma :( 3 wesela w tym roku 3 w przyszłym mam sukienek w bród ale krótkich zakrywających uda tylko dwie więc muszę coś kupić ale chcę błękitną...

Gość gość
mnie sie podobaja wszytskie 3 :) sklaniam sie ku pierwszej bo idealnie podkresla ksztalty i nie jest starodawna :) 3 bardzo kobieca i te kwaity nie sa okropne, moze zdjecie tak to pokazuje :) mam wygladac kobieco i nie jak nastolatka w kategorii siwiec