Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że kobieta nienawidzi faceta?

Polecane posty

Gość gość

I jaki może mieć powód?

Gość gość
omija wielkim łukiem! nie ma zamiaru typa ogladać!

Gość gość
Po co zaprzątasz sobie tym głowę? Warto się skupiać na normalnych i kulturalnych kobietach, pozostałe olać.

Gość gość
wszystko zależy od osobowości. jedna będzie unikać druga się mścić a trzecia uda że jesteś powietrzem.

Gość gość
Kto powiedział że ona jest nienormalna?

Gość gość
frajerowi pozostaja inne :D a te inne maja go tak samo w tyłku :D zawsze sie zasłaniją tacy innymi :) tylko po co? haaa o ludzie , tylko zakompleksiony napisze że inne :D mam to gdzieś ! ja mam lepszych wokół siebie facetów !!!!

Gość gość
wyzywa go/obraża/ubliża ... bije, odchodzi od niego, nie che na niego patrzeć... kontakt wzrokowy z pogardą, obojęty lub wcale

Gość gość
nienormalna to prędzej sie boi, niż nienawidzi

Gość gość
kto ?pewnie ty,napisałes że jest brzydka i pusta i zle jej z oczu

Gość gość
tak samo jest u facetów

Gość gość
Jeśli kobieta nienawidzi faceta to zawsze ma jakiś powód a jeśli uważasz że niczym jej nie podpadłeś to znaczy, że prawdopodobnie na ciebie leciała (bądź nadal leci) chociaż i tak najprawdopodobniejsze jest to iż zrobiłeś coś co jej się nie spodobało. Ja np. udawałam że nie lubię faceta do którego czułam coś więcej ponieważ nie chciałam aby to zauważył z pewnych bardzo ważnych powodów. Chociaż myślę, że jest inteligentny i coś tam podejrzewał w każdym bądź razie i tak nigdy nie dam mu pewności tzn. nie wyznam tego bo byłaby to kompromitacja po całości.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że nienawidzi? Jak się zachowuje? Opisz... Jeśli masz podejrzenia, że Cię nienawidzi, to pewnie odwaliłeś jakiś brzydki numer, np. flirtowałeś z nią a później olałeś, poszedłeś do innej. Może niekoniecznie nienawidzi od razu, ale zła może być - zależy co zrobiłeś, bo zawsze jest powód.

Gość gość
gość wczoraj idiotka

Gość gość
wiem po czym poznać że mężczyna kocha swoją jedyną :) obsypuje ja komplementami :) a nienawidzi każdą inną = wyzywa od"kurw, szmat" itd :}

Gość gość
gość dziś kobiety mają bardzo podobnie

Gość gość
nienawidzić to ciężkie słowo. Widziałam i przeżyłam wiele okrucieństwa ale nie potrafię powiedzieć nienawidzę lub może nie potrafię się przed sobą przyznać. Powiedzieć nie lubię też jest mi trudno. Nie lubię określać uczuć słowami. Jak poznać że ktoś mi podpadł? Najlepiej wyczuć: może mi być nie dobrze na jego widok, mogę cieszyć się z porażki, nie zawsze unikam spotkania chyba że czuję że chce mnie zaczepić a nie mam na to ochoty, może myśleć/ zastanawiać się nad odpowiedzią żeby wyszło na jaw co czuje np."bo nie zasłużyłeś"... , z reguły nie ma prawa dotknąć jej, ona trzyma dystans tzn. nie podobają się jej jego rzeczy i nawet wobec nich ma jakieś negatywne uczucia, jeśli się kogoś kocha to akceptuje się ślinę, włosy , nagość jak nienawidzi to na odwrót, nie chętnie wpóści do pokoju, nie chętnie się dzieli

Gość gość
gość 01:00( pierwszy) to kto takiego pokocha

Gość gość
opluje cię jak cię spotka to będziesz wiedział

Gość gość
jak on wchodzi do pomieszczenia to ona wychodzi. Tolerancja jest ale nie zbyt długa

Gość gość
a co bylo powodem niezasluzenia?

Gość gość
zabijanie zaskrońca, kopanie psa, głupie gesty ,żarty, niesłuszne / niesprawiedlwe traktowanie, nieszanowanie, bice za nic, przymus, złe traktowanie osób które na to nie zasłużyły. Negatywne uczucia wobec osoby mają swoje stopnie.

Gość gość
postawa, charakter

Gość gość
a jaki to byl stopien, podejrzewam ze wysoki

Gość gość
raczej jak ktoś podpadł to nie wiem czy możliwe jest przywrucenie pozytywnej postawy. Większość podpada ale nie mówię nie lubię , nienawidzę nie potrafię określić uczuć. Nie znam dobrze większości osób ale też nie czuję że są mi bliskie i że mogą być, choć są wyjątki a raczej jest ich mniejszość.

Gość gość
jesli sa wyjatki, to jednak jest to raczej mozliwe

Gość gość
nienawiść to przeciwieństwo miłości ... więc zamiast dac to cię okradnie, zamiast prawić komplemety - wyzwa od kurw, zamiast szanować ubliża,grozi, krzyczy, szarpie, bije, zamiast pomagać szkodzi itd itd ... tak należy wtedy unikać ich (odwrotnie jak przy miłości)

Gość gość
ale co możliwe żebym kogoś lubiła? Jeśli lubię albo czuję że mogę lubić boję się zaufać że ktoś to wykorzysta , boję się być lubiana, boję się narzucać, boję się że nie potrafię sie zachować, dać coś od siebie. Z reguły nie poznaję tych osób bardziej i sama nie wiem czy lubię czy nie bo nie znam dobrze

Gość gość
Nie lubię słowa lubię. Mam negatywne i pozytywne odczucia wobec ludzi a gdy nie widzę nagatywnych zachowań to czasami albo cześciej niż czasami się zamykam choć nie tylko na osoby które "mogę lubić"

Gość gość
nienawidzę T.K.bo zniszczył mojemu synkowi marzenia,rzucając na niego klatwę i jeszcze ma z tego satysfakcję

Gość gość
po co miała bym okradać kogoś kogo rzeczy nie cierpie. Nie przezywam, nie bije... nie nie wiem czemu.