Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze jakie ja mam beznadziejne cialo nic dziwnego ze faceci sie nie ogladaja

Polecane posty

Gość gość

i nie chca mnie poznac. Pozno sobie to uswiadomilam, ale coz. Mam 29 lat, 162cm, 57 kg, biust taki na 93 cm , tylek na 90, talis to juz gorzej bo 72 ;/ cellulit na tylku. Uda mi sie trzesa jak ide. Cwicze 4h tygodniowo ale to sa cwiczenia w grupach i chyba niewiele daja. Cwicze tak od 3 miesiecy i nie widze zadnej poprawy. No masakra. Jak sie obejrze w swietle przymierzalki to kazde zalamanie na skorze widac. Uzalilam sie. Aha diety zdrowej nie mam. Jak ogladam czasami w internecie sylwetki popularnych dziewczyn/fitnessek na instagramie no to zal troche.

Gość gość
dajeszzz z Chodakowską, zobacz w necie jakie laski osiągają efekty. Ja tez mam słabe ciało, ale od poniedzialku zaczynam cwiczyc, no i ograniczam słodkie, bo na diecie na pewno nie wytrzymam

Gość gość
Ja tez wlasnie uwielbiam slodycze no i u mnie dzien nie minie jesli nie wypije slodkiej kawy takiej sieciowkowej albo nie zjem ok 2 paskow czekolady czy 4 cukierkow. A to same slodycze. Do tego jakies makarony czy ryze.... Ale lubie takie jedzenie. Gdybym miala sie zywic tylko miesem, jajkami i salata z pomidorem to by zycie stracilo caly sens.

Gość gość
Zrozumcie, że dieta ma największe znaczenie. Bez tego możesz sobie ćwiczyć nawet z Copperfieldem i nic to nie pomoże. To nie jest trudne, wystarczy założyć sobie konto na myfitnesspal, wrzucać wszystkie posiłki i nie przekraczać kalorii. Najgorsze jest to, że ludzie myślą że nic nie jedzą przez cały dzień,a jak wszystko się podliczy to wychodzi spora ilośc kalorii, dlatego trzeba tego pilnować. Co nie znaczy, że dieta to głodówka. Nawet jedzac troche niezdrowo ale pilnując granicy i tak schudniecie. Jajka,ziemniaki,ryż,kurczak - podstawowe produkty. Autorka straciła 3 miesiące z życia, a tutaj już po miesiącu będzie miała kilka kilo mniej.

Gość gość
no cóż ... takie życie :)

Gość gość
ja jestem chudą tyczką z małymi cyckami :)

Gość gość
Nie no, nie stracilam, bo ja musze cos cwiczyc zeby rozruszac kosci po pracy w korpo. Miss nie jestem, ale nie uwazam tego za zmarnowany czas,

Gość gość
Ja cały czas jem niezdrowo, a dupa po tygodniu codziennych ćwiczeń mi się ładniejsza zrobiła - więc nie przesadzajcie z tą dietą. Jak ktoś nie ma chudnąć (a autorka raczej nie ma z czego) to z dietami nie ma co aż tak cudować, po prostu może cukier czysty ograniczyć itd A tyłek to duży nie jest, ja ważę spooooro kg mniej przy tym samym wzroście (wiem, wieszak) i w d***e mam 87

Gość gość
Bo u mnie sie zbiera w cyckach i na brzuchu, spodnie od lat moge nosic te same. Co prawda cwicze bo mam nadzieje malutka, ze tylek sie wlasnie stanie troche ladniejszy. No i te uda zeby byly bardziej zbite. No i slodycze moglabym ograniczyc, to jest fakt.

Gość gość
Rób przysiady. I marsze też sa dobre (jak chodziłam do roboty parę km dziennie to super było). Z brzuchem to sama nie wiem, ja mam niby mało, ale kiedyś miałam mniej i jakoś nie mogę teraz zejść. A waże mało więc waga nie ma znaczenia

Gość gość
ja tez mam ochydne nie to comoja wkurzająca mnie z premedytacją bratanica :P

Gość gość
A z zajec takich w grupie sa jakies dobre? zeby poprawic wyglad ciala. czy wszystkie raczej takie sobie i ukierunkowane na zysk ale tylko ze strony fitness klubu?

Gość Chłopak z kafe
Autorko, co jest w Tobie złego? Bo znaczenie celulitu to znam, ale nie rozumiem, co to jest biust na 93 cm i tyłek na 90 cm. Jakby ktoś mógł wytłumaczyć... Bo wzrostowo i wagowo jest super. Nawet przytyć byś mogła.

Gość gość
Dieta nie ma sensu u figury gruszki, bo poleca cycki i góra , na nogi rower na małym obciążeniu i rozciąganie duży tyłek jest sexy.

Gość gość
57 kilo to ja ważę przy wzroście 170, a mam spore cycki i tyłek, więc nie mówcie, że autorka nie ma z czego schudnąć, bo ma i to sporo.

Gość gość
gość dziś 57 kilo to ja ważę przy wzroście 170, a mam spore cycki i tyłek, więc nie mówcie, że autorka nie ma z czego schudnąć, bo ma i to sporo. xxxx No i sami widzicie ;)

Gość gość
gość dziś Dieta nie ma sensu u figury gruszki, bo poleca cycki i góra , na nogi rower na małym obciążeniu i rozciąganie duży tyłek jest sexy. xxxxx Ja mam figure typu jablko.

Gość Chłopak z kafe
Nadal się nie dowiedziałem :/

Gość gość
No o obwody chodzi w centymetrach....

Gość Chłopak z kafe
Dla mnie dobrze. Pozdro.

Gość gość
Ale słyszałeś boginię kilka postów wyżej, ze autorka ma DUŻO do zrzucenia ;p

Gość gość
Autorka ma figurę bliższą klepsydrze niż gruszki. Jedyne co potrzebuje to ujędrnienia. Zamień ćwiczenia na rower 2 h ciurkiem i basen 2 x po 1 h. Sprawdzone and potwierdzone.

Gość Chłopak z kafe
Gruszki, klepsydry, jabłka, zegarki, pomarańcze, co to za różnica. Tak samo 70, 80 czy 90 cm. Same sobie problemy robicie.

Gość gość
Chłopak z kafe dziś Gruszki, klepsydry, jabłka, zegarki, pomarańcze, co to za różnica. Tak samo 70, 80 czy 90 cm. Same sobie problemy robicie. xxxxx to przez facetow, ktorzy chca tylko pieknych kobiet ;)

Gość gość123456789
Ostatnio bardzo dużo czytam o dietach i natrafiłam na artykuł http://www.e-odchudzanie.com.pl/diety-odchudzajace.html . Na tej stronie znajdziesz wszystkie chyba możliwe diety opisane. Przczytaj i wybierz coś dla siebie. Nie marnuj życia na użalanie się nad sobą i swojem ciałem

Gość gość
Jak pisałam, ważę dużo mniej przy takim samym wzroście i nie uważam by autorka miała co zrzucać. Po prostu ujędrnić się, poprawić delikatnie dietę (to zdrowsze po prostu) i tyle. A paniusie co twierdzą, że jedna waga tylko do jednego wzrostu pasuje to neich się ugryzą

Gość FitBabe
mi pomógł zabieg Venus Legacy. Zrobiłam we Wrocławskim Dermamedzie. W Wawie tez podobno robią, ale jeszcze niewiele gabinetów w PL to proponuje. Bardzo przyjemny i efektywny zabieg. Dodam, że stosowałam bardzo restrykcyjne diety i plany ćwiczeń wcześniej , ale dały one tylko znaczny spadek wagi a cellulit został :/ Mimo wysiłków wszelkich i podlegania krytyce, że niby leniwa jestem - nic to nie dawało. Skorzystałam z tego zabiegu na 6 sesji i było juuż baaardzo ok.

Gość gość
NABÓR DO GRUPY TERAPEUTYCZNEJ Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób z zaburzeniami odżywiania. W ramach grupy możliwe jest otrzymanie wsparcia terapeutycznego, podzielenie się z innymi swoimi trudnościami i wątpliwościami a także uzyskanie odpowiedzi na nurtujące pytania. Spotkania odbywać się będą we wtorki: 1, 8 oraz 15 grudnia 2015 roku o godzinie 17.00 w Pure Clinic przy ulicy Droga Męczenników Majdanka 181 w Lublinie. Czas trwania spotkania będzie wynosił 1,5 godziny. Udział w spotkaniach grupy jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w grupie prosimy o kontakt pod numerem telefonu (81) 477-57-96. Czy ta grupa jest dla mnie? Jeżeli: • dbałość o szczupły wygląd jest dla Ciebie bardzo ważna • często kontrolujesz swoją wagę oraz kaloryczność posiłków • uważasz, że jesteś osobą otyłą pomimo znacznego spadku wagi • nie akceptujesz swojej sylwetki • odmawiasz sobie jedzenia i starasz się to ukryć przed innymi • zdarzają Ci się niekontrolowane napady objadania się • masz problemy z samooceną lub niskie poczucie własnej wartości • zamykasz się w sobie lub unikasz kontaktów społecznych • masz wątpliwości związane ze swoim sposobem odżywiania • chcesz skonsultować swoje nawyki żywieniowe • posiadasz doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania i chcesz pomóc innym nasze spotkania są właśnie dla Ciebie. Co może dać mi grupa? • możesz bez lęku opowiedzieć o swoich trudnościach i problemach • zostaniesz wysłuchany a nie oceniany • możesz skorzystać z doświadczeń innych • zostaniesz zrozumiany • nawiążesz kontakt z osobami borykającymi się z podobnymi problemami • uzyskasz siłę i nadzieję na rozwiązanie problemu • poznasz nowe sposoby radzenia sobie z własnymi trudnościami wypróbowane przez innych • uzyskasz wsparcie w rozwiązywaniu swoich problemów • zredukujesz lęk związany z problemami z odżywianiem • otrzymasz pomoc w przezwyciężeniu trudności związanych z chorobą • zobaczysz, że nie jesteś sam ze swoimi problemami! Spotkania grupy terapeutycznej będą prowadzić: Adrian Piasecki – psycholog i psychoterapeuta w nurcie psychodynamicznym Aleksandra Kuźnik – psycholog specjalności: psychologia rodziny Jeśli chcesz w spokojnej i bezpiecznej atmosferze podzielić się swoimi problemami i doświadczeniami zapraszamy do kontaktu. www.pure-clinic.pl

Gość gość
Twoim problemem nie jest ciało tylko charakter!