Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o dziewczynach z małym biustem?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nawet jak są ładne, mają inne atuty, fajny charakter to są przez was zaraz skreślane? :-( i tak każdy poleci na pustaka który ma siano zamiast mózgu i umie tylko dekoltem świecić...

Gość wg mnie żywe gowna
:classic_cool:

Gość gość
Są skreślane, bo są dechami

Gość gość
No popatrz, nie dość, że mam małe cyce to jeszcze wedle Twojego opisu musze być pustakiem bo faceci na mnie lecą :classic_cool: Dziewczyno, może własnie obrażanie niczemu niewinnych dziewczyn świadczy o Twojej jakiejś zawiści. A to odstręcza normalnych facetów. I samo traktowanie mężczyzn w tej kategorii "każdy poleci na pustaka". W 90% gdy ktoś jest samotny to problem lezy w jego własnej głowce.

Gość gość
że mogą mieć lepsze wyniki w sporcie, że jest im wygodniej i mogą być weselsze. Wygoda to coś bardzo ważnego I mniej podatne na zwisanie.

Gość gość
Mam małego siusiaka (8-10 cm we wzwodzie i 2-3 w stanie spoczynku) i jestem z tego dumny :classic_cool: Moja dziewczyna ma małe piersi i tez jest z tego dumna więc się nie przejmuj :)

Gość gość
Hej! Mam tak małego siusiaka że normalnie mogę brać na Hiszpana nawet dziewczyny z miseczką A :classic_cool:

Gość gość
Przegrały życie.

Gość gość
Sądzę że laski z małym biustem nadają się tylko dla facetów z małymi penisami, bo tylko tacy będą mogli je brać na hiszpana

Gość gość
Mogą iśc do zakonu oni tam lubią płaskie

Gość gość
Jesteście śmieszni oliczy się całokształt,małe piersi tgo nicx jeśli kobieta ma fajną figurę.

Gość gość
Tak małe piersi równa się nic zero

Gość gość
Wiekszosc kobiet z wielkim biustem sa po prostu grube,więc wiadomo lepsza z małym ale z figurą.

Gość mjjjjj
Tylko nic nie warci *****cze lecą na cycki! Wartościowy facet patrzy na całośc! Nie tylko na to co kobieta ma pod stanikiem ale w głowie. To tak samo jak wartościowa kobieta, która nie patrzy na wielkość penisa (a to dla niej jest bardzo istotne - mały penis ,mało doznań) a patrzy na wszystko - jak facet wygląda, jaki ma charakter i co sobą reprezentuje...

Gość gość
Lepsza gruba (ale nie jakaś chorobliwie otyła) z dużym biustem, niż chuda z małym Wiadomo, najlepsze są nie za grube, nie za chude z dużym lub średnim biustem, niż za chuda czy za gruba, ale w przypadku grubej, wybrałbym ze względu na duży biust. No chyba że byłaby gruba i miała mały biust, to ani chudej, ani grubej.

Gość gość
Gościu wyżej to pewnie kobieta,ja jestem przy sobie mam duży biust ale i tak największe powodzenie mają drobne dziewczyny z małym biustem twoja teoria mija się z prawdą,większosc nie chce za grubej może byc płaska byle nie gruba to dla facetów przeklenstwo.

Gość gość
Nie mówię o tym, czego chce większość, tylko o tym, co JA wolę, a czego nie. No i napisałEM także, że gruba też może mieć mały biust.

Gość gość
A nic nas to nie obchodzi co ty myślisxz :P Ja mam podobna figurę do Igy Wyrwał gdy była grubsza i nie mam powodzenia...

Gość gość
Grube z jakimikolwiek cycami są aseksualne ale konpkletne deski też nie za ciekawe najlepsze są szczupłe zgrabne z lekkimi kragłościami i średnimi piersiami

Gość gość
większosc i tak woli szczupłe, wiec nie masz sie o co martwic autorko